Η Olivia Rodrigo έχει στο νέο άλμπουμ της ένα τραγούδι της Taylor Swift

ceb7 olivia rodrigo ceadcf87ceb5ceb9 cf83cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84ceb7cf82 ceadcebdceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebf

Το όνομα της Taylor Swift συμπεριλαμβάνεται στους συντελεστές του νέου άλμπουμ της Olivia Rodrigo.

Η Olivia Rodrigo ισχυρίζεται ότι είναι η «μεγαλύτερη Swiftie σε ολόκληρο τον κόσμο» και το αποδεικνύει προσθέτοντας το όνομα της Taylor Swift στο πρώτο άλμπουμ της με ένα ευφυή τρόπο.

Το νέο άλμπουμ «Sour» της 18χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού κυκλοφόρησε την Παρασκευή 21 Μαΐου και περιλαμβάνει ένα τραγούδι με τίτλο «1 Step Forward, 3 Steps Back», το οποίο βασίζεται στη μελωδία του τραγουδιού «New Year’s Day» της Taylor Swift από το άλμπουμ «Reputation» του 2017.

Η Taylor Swift έχει γράψει το «New Year’s Day» και έχει επιμεληθεί την παραγωγή του μαζί με τον στενό συνεργάτη της Jack Antonoff, με τα ονόματα των δύο δημιουργών αναφέρονται και στους συντελεστές του «1 Step Forward, 3 Steps Back».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος του «1 Step Forward, 3 Steps Back»  είναι μία έξυπνη ωδή της Olivia Rodrigo στον αγαπημένο και τυχερό αριθμό της Taylor Swift, το «13».

Olivia Rodrigo - Sour - album art

Το «1 Step Forward, 3 Steps Back» δεν είναι το μοναδικό τραγούδι στο νέο άλμπουμ «Sour» της Olivia Rodrigo που είναι εμπνευσμένο από την Taylor Swift.

Η ανερχόμενη σταρ αποκάλυψε στο «Rolling Stone» τον Απρίλιο ότι η γέφυρα του τραγουδιού «Cruel Summer» από το άλμπουμ «Lover» (2019) της Swift αποτέλεσε έμπνευση για τη γέφυρα του δικού της τραγουδιού «Deja Vu».

Η Olivia Rodrigo εκφράζει συνεχώς το θαυμασμό της για την Taylor Swift στις συνεντεύξεις της, με την αστέρα της pop να έχει ανταποδώσει την αγάπη στέλνοντας στη νεαρή τραγουδίστρια ένα ξεχωριστό δώρο και μια χειρόγραφη επιστολή.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series» είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά το μεγάλο ίνδαλμα της κατά τη διάρκεια των πρόσφατων BRIT Awards 2021.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ