Η Olivia Rodrigo αποκαλύπτει τη συμβουλή που της έδωσε η Selena Gomez

ceb7 olivia rodrigo ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf84ceb7 cf83cf85cebcceb2cebfcf85cebbceae cf80cebfcf85 cf84ceb7cf82 cead

«Γνώρισα τη Selena και ήταν τόσο ευγενική».

Όπως και η Selena Gomez, η Olivia Rodrigo είναι μία αστέρας της Disney που μετατράπηκε σε pop star, οπότε είναι λογικό η Selena να έχει κάποιες πολύτιμες συμβουλές για την τραγουδίστρια του «Good 4 U».

Με την ελεύθερη χρήση άσεμνων λέξεων στους στίχους της, είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς ότι η Olivia Rodrigo εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά της Disney.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια: “Μήπως βρίζεις για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είσαι πια παιδί της Disney;”», λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο «Variety».

«Πραγματικά δεν είναι μια υπολογισμένη απόφαση στο μυαλό μου. Δεν είναι σαν να λέω “θα γίνω ένα οξύθυμο παιδί τώρα”. Απλά τείνω να έχω ένα πολύ βρώμικο στόμα και νομίζω ότι αυτό προφανώς αντανακλάται στη δημιουργία των τραγουδιών μου», εξηγεί.

Παρόλα αυτά, η πορεία της Olivia Rodrigo έχει ξεφύγει από εκείνη άλλων πρώην μελών της Disney που ασχολήθηκαν με τη μουσική, όπως η Miley Cyrus, η Selena Gomez και η Demi Lovato, καθώς δεν υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη σχετικά αυστηρή Hollywood Records της Disney Music Group.

Η ρήξη της Olivia Rodrigo με την παράδοση είναι ένα σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης όσον αφορά την πορεία των αστέρων της Disney, οι οποίοι συχνά έχουν βρεθεί να κατατάσσονται σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος ή σε μια κατηγορία φιλική προς τα παιδιά.

Selena Gomez.

«Γνώρισα τη Selena και ήταν τόσο ευγενική», θυμάται η Olivia Rodrigo.

«Μου μίλησε πολύ για την προτεραιότητα στην ψυχική υγεία, κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη βιομηχανία. Όλοι μας βρεθήκαμε στο προσκήνιο πολύ νέοι. Αυτό μπορεί να επιβαρύνει τον ψυχισμό σου και να επιφέρει όλα αυτά τα περίεργα ζητήματα», περιγράφει.

Παρά το βάρος της επιτυχίας στην ψυχική υγεία, ο Sam Riback, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και συν-επικεφαλής του τμήματος Καλλιτεχνών και Ρεπερτορίου (A&R) στην Interscope Geffen A&M, σημειώνει στο «Variety» ότι η Olivia Rodrigo έχει διαχειριστεί την άνοδό της «σαν επαγγελματίας» και έχει αποδεχθεί με ηρεμία τα καλά και τα κακά.

«Ειλικρινά θέλω απλώς να συνεχίσει να ζει τη ζωή της και να την καταγράφει μόνο με τον τρόπο που μπορεί. Ασχολούμαι με το A&R εδώ και 20 χρόνια και είναι ενδεχομένως μία από τις πιο – αν όχι η πιο – ταλαντούχα τραγουδοποιός που έχω συναντήσει», προσθέτει.

ΠΗΓΗ