Η Olivia Rodrigo είναι «πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα» από όσο ήταν όταν έγραψε το «Sour»

ceb7 olivia rodrigo ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf80cebfcebbcf8d cf80ceb9cebf ceb5cf85cf84cf85cf87ceb9cf83cebcceadcebdceb7 cf84cf8ecf81ceb1

«Γράφω πάντα τα τραγούδια μου για μένα».

Η Olivia Rodrigo λέει ότι είναι «πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα» από ό,τι ήταν όταν έγραψε το «Sour» και αναφέρεται στο επόμενο άλμπουμ της.

«Απλώς μαθαίνω συνεχώς και μεγαλώνω με τόσο γρήγορο ρυθμό. Γράφω τραγούδια και είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη από ό,τι ήμουν όταν έγραψα αυτόν τον δίσκο, κάτι που είναι υπέροχο», είπε σε αποκλειστική συνέντευξή της στο «People».

«Έχω πιο πολλή αυτοπεποίθηση για το οποίο πιστεύω ότι είναι μια καλή πτυχή του να μεγαλώνεις. Θα δούμε τι θα φέρει το επόμενο κεφάλαιο, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που αρχίζω να δουλεύω», πρόσθεσε.

Την Olivia Rodrigo δεν την ενοχλεί να γράφει τραγούδια για την ερωτική απογοήτευση, ωστόσο είναι ευτυχισμένοι που ο κόσμος ταυτίζεται με τα έντονα προσωπικά συναισθήματα που βιώνει.

«Σημαίνει τα πάντα για μένα», είπε, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το νέο άλμπουμ της να είναι το soundtrack της ερωτικής απογοήτευσης.

«Νιώθω ότι αν ένα κορίτσι γράφει ένα τραγούδι για την ερωτική απογοήτευση, πολύ συχνά οι άνθρωποι αρχίζουν να την επικρίνουν για να νιώσει αυτά τα συναισθήματα και να γράφει μόνο γι’ αυτά. Μου αρέσουν πολύ τα τραγούδια χωρισμού. Έγραφα κυριολεκτικά τραγούδια χωρισμού πριν κρατήσω το χέρι ενός αγοριού. Οπότε, ποιος ξέρει; Ίσως θα συνεχίσω να το κάνω αυτό ή ίσως θα επεκταθώ; Μου αρέσει πολύ να γράφω μουσική και ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να την ακούνε», ανέφερε.

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι το να βγάζω εκεί έξω τις βαθύτερες, πιο σκοτεινές ανασφάλειές μου και τις πίκρες είναι ελαφρώς τρομακτικό. Αλλά πάντα ήμουν υπερβολική. Όταν παρακολουθώ συνεντεύξεις από τους αγαπημένους μου τραγουδοποιούς, λένε ότι γράφεις τραγούδια για να βοηθήσεις τους ανθρώπους να νιώθουν λιγότερο μόνοι. Και αυτό πιθανώς ισχύει για μένα», πρόσθεσε.

Olivia Rodrigo

Όσον αφορά το θόρυβο γύρω από τη σημασία των τραγουδιών της και τα πρόσωπα στα οποία πιθανώς αναφέρονται, η Olivia Rodrigo είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για όσα λέει ο κόσμος.

«Γράφω πάντα τα τραγούδια μου για μένα. Δεν τα γράφω για κανέναν άλλο. Όταν τα κυκλοφορώ στον κόσμο, προσπαθώ να θυμηθώ ότι έκανα ό,τι ήθελα να κάνω. Και το πώς το αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι ή τι εικασίες κάνουν για το σε ποιον αναφέρεται ή οτιδήποτε άλλο, πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με εμένα. Η μόνη δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια που μου αρέσουν πραγματικά, και από αυτό προσπαθώ να κάνω», επισήμανε.

Η χρονιά ήταν θριαμβευτική για την Olivia Rodrigo μετά την κυκλοφορία του τραγούδια «Drivers License», αλλά επίσης μια σημαντική βάση για την προβολή περισσότερων Ασιατών – Αμερικανών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την εκτόξευση της μουσικής καριέρας της και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series».

«Με κάνει πραγματικά να θέλω να κλάψω. Είναι τόσο συγκινητικό», είπε για την εκπροσώπηση των Φιλιππινέζων στα μέσα ενημέρωσης, καθώς έχει γεννηθεί στην Καλιφόρνια από μητέρα γερμανικής και ιρλανδικής καταγωγής και από πατέρα φιλιππινέζικης καταγωγής.

«Η εκπροσώπησή τους στην τηλεόραση και στα μέσα ενημέρωσης είναι τόσο σημαντική. Και χαίρομαι που μπορώ καλώς εχόντων των πραγμάτων να γίνω παράδειγμα για ένα μικρό κορίτσι με Ασιατική καταγωγή εκεί έξω, που μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει», τόνισε.

Παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμά της, η Olivia Rodrigo προσπαθεί να βρει χρόνο να επικεντρωθεί στον εαυτό της και στους φίλους της.

«Μπορώ πολύ εύκολα να εξουθενωθώ και να εξαντληθώ. Και όταν είσαι εξαντλημένος ως καλλιτέχνης, το βρίσκω πραγματικά πολύ δύσκολο να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις κάτι που πραγματικά σου αρέσει. Άρα η σίγουρα ο χρόνος χαλάρωσης ήταν υψίστης σημασίας. Και η ομάδα μου ήταν πραγματικά φοβερή που μου έδωσε διαλείμματα όταν το χρειαζόμουν και με άφησε να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω», εξήγησε.

«Μου αρέσει να περνάω χρόνο μόνη μου. Είναι το καλύτερο πράγμα. Αλλά μου αρέσει πολύ να κάνω παρέα με τους φίλους μου. Νιώθω ότι είναι πραγματικά αναζωογονητικό για μένα. Και μου αρέσει να μιλάω για πράγματα που δεν σχετίζονται με τη μουσική ή με αυτή βιομηχανία», είπε στο «People».

ΠΗΓΗ