Η Olivia Rodrigo πρόσθεσε τη Hayley Williams των Paramore στους συντελεστές του «Good 4 U»

ceb7 olivia rodrigo cf80cf81cf8ccf83ceb8ceb5cf83ceb5 cf84ceb7 hayley williams cf84cf89cebd paramore cf83cf84cebfcf85cf82 cf83cf85cebdcf84ceb5cebb

Δεν είναι σαφείς οι συνθήκες σχετικά με την αλλαγή στους συντελεστές του «Good 4 U».

Η Hayley Williams και ο Josh Farro, η frontwoman και ο πρώην κιθαρίστας των Paramore αντίστοιχα, έχουν προστεθεί στους συντελεστές του τραγουδιού «Good 4 U» της Olivia Rodrigo.

Σύμφωνα με μία καταχώριση στο ρεπερτόριο της Αμερικανικής Εταιρείας Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών (ASCAP) ότι η Hayley Williams και ο Josh Farro (που αποχώρησε από τους Paramore το 2010) αναφέρονται ως δημιουργοί του τραγουδιού μαζί με την Olivia Rodrigo και τον παραγωγό Dan Nigro.

Το κοινό και οι μουσικοκριτικοί έχουν επισημάνει τις ομοιότητες μεταξύ του mega-hit «Good 4 U» και του τραγουδιού «Misery Business» του 2007 του emo-pop συγκροτήματος, ενώ ένα mashup των δύο τραγουδιών, το οποίο αρχικά δημοσιεύτηκε στο TikTok, έχει συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι αυτήν την ώρα δεν είναι σαφείς οι συνθήκες γύρω από την προσθήκη των δύο μελών των Paramore στους συντελεστές του «Good 4 U».

Η Hayley Williams επιβεβαίωσε την αλλαγή στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram, αναδημοσιεύοντας μία ανάρτηση που έκανε η Warner Chappell Music για την κατάκτηση του Νο. 1 του αμερικανικού Top 40 chart από το «Good 4 U».

«Ένα τεράστιο μπράβο στους δημιουργούς μας Hayley Williams και Joshua Farro», ανέφερε η ανάρτηση, με την τραγουδίστρια των Paramore να σχολιάζει: «Ο εκδότης μας έχει τρελαθεί τώρα».

Deja Vu», αναγνωρίζοντας την επιρροή που άσκησε στη δική της επιτυχία το τραγούδι «Cruel Summer» της Swift, το οποίο φέρει τις υπογραφές των τριών καλλιτεχνών.

Η Taylor Swift και ο Jack Antonoff αναφέρονται επίσης ως δημιουργοί του τραγουδιού «1 Step Forward, 3 Steps Back» της Olivia Rodrigo, το οποίο περιέχει ένα απόσπασμα από το τραγούδι «New Year’s Day» της 31χρονης pop star από το άλμπουμ της «Reputation» του 2017.

Τον προηγούμενο μήνα, η Olivia Rodrigo σχολίασε τους ισχυρισμούς της Courtney Love ότι η φωτογράφηση της 18χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού για τη συναυλιακή ταινία «Sour Prom» είχε αντιγράψει το εξώφυλλο του άλμπουμ «Live Through This» των Hole από το 1994.

Η Love εγκάλεσε την τραγουδίστρια μέσω των κοινωνικών δικτύων, με τη Rodrigo να απαντά σε συνέντευξή της: «Για να είμαι ειλικρινής, απλά κολακεύομαι που η Courtney Love γνωρίζει ότι υπάρχω».

ΠΗΓΗ