Η Olivia Rodrigo τραγουδά σε ηλικία 10 ετών το «Titanium» και ο David Guetta εκφράζει τον θαυμασμό του

ceb7 olivia rodrigo cf84cf81ceb1ceb3cebfcf85ceb4ceac cf83ceb5 ceb7cebbceb9cebaceafceb1 10 ceb5cf84cf8ecebd cf84cebf titanium cebaceb1

«Μου αρέσει που συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον», αναφέρει ο David Guetta.

Η Olivia Rodrigo γιόρτασε πρόσφατα τα «πρώτα γενέθλια» της επιτυχίας της «Drivers License», αλλά φαίνεται ότι ο David Guetta ήταν θαυμαστής της πριν κατακτήσει τα charts και τα ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο.

Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα αξιολάτρευτο από το παρελθόν όπου η νεαρή Olivia Rodrigo τραγουδάει το «Titanium», την εμβληματική συνεργασία του με τη Sia του 2011 και εξέφρασε τον θαυμασμό για το πόσο μακριά έχει φτάσει η νεαρή σταρ σήμερα.

«Η Olivia Rodrigo τραγουδούσε το τραγούδι μου όταν ήταν 10 ετών! Τώρα φτιάχνω bootleg remixes της μουσικής της για να παίζω στα djs set μου», έγραψε ο David Guetta.

Στην ίδια ανάρτηση δημοσίευσε ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο παίζει ζωντανά μια EDM εκδοχή του «Drivers License» που επιμελήθηκε ο ίδιος.

Olivia Rodrigo

Ο David Guetta έκλεισε την ανάρτησή του γράφοντας, απευθυνόμενος στην 18χρονη τραγουδίστρια της pop: «Η ζωή είναι καταπληκτική και μου αρέσει που συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλον».

Στην ενότητα των σχολίων πολλοί ήταν οι ακόλουθοι του David Guetta που αναγνώρισαν ότι η Olivia Rodrigo διέθετε εκπληκτικές ερμηνευτικές ικανότητες από μικρή ηλικία.

Άλλοι δήλωσαν την επιθυμία τους για μία συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, έστω και στο επίπεδο ενός επίσημου remix.

Τον προηγούμενο Αύγουστο, ο David Guetta γιόρτασε την επέτειο των δέκα ετών από την κυκλοφορία του «Titanium», το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο βραβευμένο με Grammy άλμπουμ του «Nothing But The Beat» (2011), με ένα «Future Rave Remix» σε συνεργασία με τον Δανό DJ και παραγωγό MORTEN.

ΠΗΓΗ