Η Olivia Rodrigo χαρακτηρίζει «φρικτή» τη μάχη της Britney Spears για την κηδεμονία της

ceb7 olivia rodrigo cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 cf86cf81ceb9cebacf84ceae cf84ceb7 cebcceaccf87ceb7 cf84ceb7

«Έχω βιώσει αυτό που έχει βιώσει η Britney Spears, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό», αποκαλύπτει η Olivia Rodrigo.

Η Olivia Rodrigo είναι σταρ της Disney από την ηλικία των 12 ετών, αλλά το εξαιρετικό επιτυχημένο ντεμπούτο της ως σόλο τραγουδίστρια θα μπορούσε εύκολα να εκτροχιαστεί από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19.

Αντ’ αυτού, η 18χρονη Αμερικανίδα είπε σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» ότι αυτό που θα μπορούσε να ήταν καταστροφή, στην πραγματικότητα ήταν «φοβερό», επειδή ξαφνικά υπήρξε έλλειψη πίεσης για να κάνει αίσθηση ενώ όλοι ήταν απομονωμένοι στο σπίτι.

«Αν γινόταν συναυλία και μπορούσα να δω ότι το “Drivers License” θα το τραγουδούσαν χιλιάδες άνθρωποι, αισθάνομαι ότι αυτό θα είχε μπει στο μυαλό μου περισσότερο από ό,τι έκανε», σημείωσε.

Μιλώντας για τη Disney, η Olivia Rodrigo κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεχιζόμενη δικαστή μάχη της Britney Spears για την κηδεμονία της και ρωτήθηκε αν έχει πάρει κάποια μαθήματα από την πρώην σταρ της εκπομπής «Mickey Mouse Club» (Η Λέσχη του Μίκυ Μάους) για να αποφύγει τις ίδιες πιθανές παγίδες στη δική της καριέρα.

«Αυτό το πράγμα με την Britney ήταν απλώς φρικτό και το παρακολουθώ από πολύ κοντά. Νομίζω ότι είναι τόσο απαίσιο. Νομίζω ότι, στη μουσική βιομηχανία, οι άνθρωποι βελτιώνονται στο να μην εκμεταλλεύονται, να μην χειραγωγούν και να μην εκφοβίζουν τις νέες γυναίκες», είπε.

«Αλλά είναι ακόμα τόσο εμφανές και το έχω βιώσει. Όχι κοντά στο επίπεδο που το έχει βιώσει η Britney. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα σημαντικό παράδειγμα που ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να μάθουμε στις επόμενες γενιές», πρόσθεσε.

Η Olivia Rodrigo, η οποία έχει εμφανιστεί με την ίδια μπλούζα με την επιγραφή «Dump Him» ​​που είχε φορέσει παλαιότερα η Britney Spears, αποκάλυψε ότι έχει δει τα εταιρικά κέρδη να έχουν προτεραιότητα έναντι της ψυχικής υγείας ενός καλλιτέχνη.

«Αυτό ήταν πάντα κάτι για το οποίο είχα επίγνωση στη δική μου καριέρα και είμαι πραγματικά τυχερή που περιβάλλομαι από ανθρώπους που έχουν επίγνωση ότι η ψυχική μου υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν μπορείς να κάνεις τέχνη και να έχεις μία καλή καριέρα αν δεν είσαι εκεί», τόνισε.