Η OnePlus ανακοίνωσε τη συγχώνευση της με την Oppo! Κεραυνός εν αιθρία ή… κάτι αναμενόμενο;

Πέντε μήνες από την επίσημη ανακοίνωση που ήθελε την OnePlus και την Oppo να ενώνουν τις δυνάμεις τους, στον τομέα του R&D (με τις ομάδες τους να συνεργάζονται για τα μελλοντικά προϊόντα τους). Όμως όπως τελικά αποδείχθηκε αυτή ήταν η «αρχή», καθώς η OnePlus και η Oppo αποφάσισαν να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους, […]

The post Η OnePlus ανακοίνωσε τη συγχώνευση της με την Oppo! Κεραυνός εν αιθρία ή… κάτι αναμενόμενο; appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceb7 oneplus ceb1cebdceb1cebacebfceafcebdcf89cf83ceb5 cf84ceb7 cf83cf85ceb3cf87cf8ecebdceb5cf85cf83ceb7 cf84ceb7cf82 cebcceb5 cf84ceb7

Πέντε μήνες από την επίσημη ανακοίνωση που ήθελε την OnePlus και την Oppo να ενώνουν τις δυνάμεις τους, στον τομέα του R&D (με τις ομάδες τους να συνεργάζονται για τα μελλοντικά προϊόντα τους). Όμως όπως τελικά αποδείχθηκε αυτή ήταν η «αρχή», καθώς η OnePlus και η Oppo αποφάσισαν να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους, με τις δύο εταιρείες ουσιαστικά να προχωρούν στη συγχώνευση τους.

OnePlus 9 2

Αν και η OnePlus θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, αυτή η συγχώνευση δεν θα πρέπει να μας προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς εδώ και καιρό οι δύο κινεζικές εταιρείες συμπορεύονταν στον τομέα των B2B προϊόντων. H σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της OnePlus αναφέρει χαρακτηριστικά ότι με αυτόν τον τρόπο και οι δύο εταιρείες θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερους πόρους, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ακόμη καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα για τους φανατικούς χρήστες της mobile τεχνολογίας. Παράλληλα, η συγκεκριμένη συνένωση θα προσφέρει ακόμη πιο ταχύτατα και πιο σταθερά software updates. Πάντως, όπως το βλέπουμε ο μέσος και πιο casual χρήστης, σίγουρα θα επωφεληθεί σημαντικά, καθώς οι δύο εταιρείες θα μπορούν νακυκλοφορήσουν πιο οικονομικά smartphones με το brand της OnePlus στο μέλλον.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *