Η Phoebe Bridgers «δάκρυσε» ηχογραφώντας τη συμμετοχή της στο «Red (Taylor’s Version)» της Taylor Swift

ceb7 phoebe bridgers ceb4ceaccebacf81cf85cf83ceb5 ceb7cf87cebfceb3cf81ceb1cf86cf8ecebdcf84ceb1cf82 cf84ceb7 cf83cf85cebccebcceb5
Phoebe Bridgers 1618329233

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη».

Η Phoebe Bridgers αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε όταν ηχογράφησε το τραγούδι με το οποίο συμμετέχει στο «Red (Taylor’s Version)», στη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «Red» της Taylor Swift που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2012.

Η Bridgers συνεισέφερε με τα φωνητικά της σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Nothing New», το οποίο γράφτηκε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του «Red», αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αρχική έκδοση του άλμπουμ.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο «Red (Taylor’s Version)» μαζί με άλλα τραγούδια από το αρχείο της Taylor Swift στα οποία συμμετέχουν ως καλεσμένοι ο Chris Stapleton και ο Ed Sheeran.

«Ήταν απλά ένα όνειρο», δήλωσε η Phoebe Bridgers στο Billboard. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα το ακούσει όπως είναι την ημέρα που θα κυκλοφορήσει, γιατί δάκρυσα όταν το ηχογράφησα. Απλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη», συνέχισε.

«Νομίζω ότι είναι ένας απίστευτος άνθρωπος των επιχειρήσεων και απίστευτη στιχουργός. Αυτό που μπόρεσε να χτίσει ξεκινώντας απλά να γράφει επιδέξια σε νεαρή ηλικία είναι τρελό», πρόσθεσε.

Η Phoebe Bridgers αναφέρθηκε εκτενέστερα στον θαυμασμό της για τη Swift και στάθηκε συγκεκριμένα στην απόφαση της pop star να ηχογραφήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της, τα οποία κυκλοφόρησαν αρχικά από την Big Machine Records, προκειμένου να ανακτήσει την κυριότητα του καταλόγου της μετά την πολυσυζητημένη πώλησή του.

Η νέα ηχογράφηση του «Fearless» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο, ενώ η νέα έκδοση του «Red» αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 12 Νοεμβρίου. Το «Red (Taylor’s Version)» θα περιέχει «και τα 30 τραγούδια που προορίζονταν» για το αρχικό άλμπουμ.

«Αποτελεί πραγματικά έμπνευση για μένα και για πολλούς μουσικούς», δήλωσε η Bridgers στο Billboard για την κίνηση της Taylor Swift να ηχογραφήσει ξανά τον κατάλογό της.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν μερικούς δίσκους και λένε: “Έφτασα στην κορυφή, είμαι σπουδαίος τώρα”. Το γεγονός ότι απλά ήθελε πάντα περισσότερα από τον κόσμο, λέγοντας “όχι, όχι, όχι, άντε πνίξου, θα το ξανακάνω, θα το κάνω καλύτερο και θα ανήκει σε μένα”, είναι το πιο φοβερό», σχολίασε.

ΠΗΓΗ