Η P!nk ανοίγει τα παρασκήνια της ζωής της στο ντοκιμαντέρ «All I Know So Far»

ceb7 pnk ceb1cebdcebfceafceb3ceb5ceb9 cf84ceb1 cf80ceb1cf81ceb1cf83cebaceaecebdceb9ceb1 cf84ceb7cf82 ceb6cf89ceaecf82 cf84ceb7cf82 cf83

Ένα ντοκιμαντέρ για την περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» της P!nk.

Η P!nk ανοίγει τα παρασκήνια της παράστασης που αποκαλεί ζωή.

Το Amazon Prime Video ανακοίνωσε την πρεμιέρα ενός νέου πρωτότυπου ντοκιμαντέρ με τίτλο «All I Know So Far», το οποίο καταγράψει το χρονικό της επιτυχημένης και τεράστιας περιοδείας της «Beautiful Trauma World Tour» που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 2018 – 2019.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας η P!nk θα παρουσιάσει τόσο τις δεξιότητές της ως rockstar πάνω στη σκηνή όσο και rockstar στη ζωή ως μητέρα, σύζυγος και αφεντικό.

Το ντοκιμαντέρ θα συνδυάσει εικόνες από την περιοδεία με παρασκηνιακές συνεντεύξεις και προσωπικό υλικό, προσφέροντας στο κοινό την πιο αποκαλυπτική ματιά στη ζωή της τραγουδίστριας.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Αυστραλός Michael Gracey, σκηνοθέτης της ταινίας «The Greatest Showman».

P!nk - Willow Sage Hart - MTV Video Music Awards 2017 - Red Carpet

«Πρωταγωνιστούν τα πιο χαριτωμένα παιδιά, έχει δημιουργηθεί από εμένα. Είμαι κι εγώ εκεί. Ελάτε στο λεωφορείο της περιοδείας για να δείτε πώς θα πάει», έγραψε η P!nk στο Instagram ανακοινώνοντας την είδηση.

Στην αφίσα του «All I Know So Far» η P!nk εμφανίζεται να φιλά τρυφερά τον τετράχρονο γιο της Jameson Moon Hart μέσα σε ένα άδειο γήπεδο.

Η διεθνής περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» έλαβε την ονομασία της από το έβδομο άλμπουμ της P!nk. Με την ολοκλήρωσή της, τον Αύγουστο του 2019, είχαν  πραγματοποιηθεί 159 συναυλίες και είχαν σημειωθεί πωλήσεις άνω των 3 εκατομμυρίων εισιτηρίων.

Το «Beautiful Trauma World Tour» κατέγραψε έσοδα 397,3 εκατομμυρίων δολαρίων, αριθμός που την κατατάσσει σήμερα ως την ενδέκατη περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών και την πιο επικερδή περιοδεία από γυναίκα καλλιτέχνιδα την τελευταία δεκαετία.

Το ντοκιμαντέρ «Beautiful Trauma World Tour» θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Amazon Prime Video στις 21 Μαΐου.

ΠΗΓΗ