Η Razer έχει κατασκευάσει και επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι

ceb7 razer ceadcf87ceb5ceb9 cebaceb1cf84ceb1cf83cebaceb5cf85ceaccf83ceb5ceb9 cebaceb1ceb9 ceb5cf80ceb1cebdceb1cf87cf81ceb7cf83ceb9cebc

Όλο και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας επεκτείνονται πέρα από τον τομέα της κύριας δραστηριότητας τους, το λεγόμενο core business. Μεταξύ αυτών και η Razer, διάσημη φυσικά για τα ποιοτικά περιφερειακά και αξεσουάρ της για gaming. Η πιο γνωστή εναλλακτική πρωτοβουλία της είναι βέβαια η high tech μάσκα, με ενισχυμένη υγειονομική προστασία, ενσωματωμένο μικρόφωνο, και φωτισμό RGB.

razer straw

Τώρα κυκλοφορεί το νέο της gadget, ένα επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι. Είναι πτυσσόμενο, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη. Συνοδεύεται από επίσης πτυσσόμενο βουρτσάκι καθαρισμού, όπως και από μία θήκη σιλικόνης με κλιπ ζώνης. Διατίθεται αποκλειστικά μέσω του online καταστήματος της Razer στην τιμή των 20 δολαρίων. Η Razer το προωθεί ως οικολογικό προϊόν, αλλά ακόμα περισσότερο έχει και υγειονομική χρησιμότητα, τώρα που λόγω COVID ο καθένας είναι καλό να καταναλώνει φαγητό και ποτό μόνο με τα δικά του σκεύη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *