Η REDIRECT για το launch του premium smartphone HONOR 50 5G

Η REDIRECT ανέλαβε και εκτέλεσε επιτυχώς την digital επικοινωνία του λανσαρίσματος του HONOR 50 5G στην ελληνική αγορά. Η συσκευή αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους Έλληνες καταναλωτές με το πολύ δυνατό ξεκίνημά του. Το HONOR 50 5G έρχεται εξοπλισμένο με Google Mobile Services, τετραπλή 108MP Vlogging κάμερα, OLED κυρτή οθόνη 120 Hz και ταχυφορτιστή 66W. Η HONOR, ως κορυφαίο premium παγκόσμιο brand έξυπνων συσκευών, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά, έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να ξεχωρίσει τόσο στην κατηγορία των smartphone, των φορητών υπολογιστών, όσο και των wearables.  ΠΗΓΗ

ceb7 redirect ceb3ceb9ceb1 cf84cebf launch cf84cebfcf85 premium smartphone honor 50 5g
honor 1

Η REDIRECT ανέλαβε και εκτέλεσε επιτυχώς την digital επικοινωνία του λανσαρίσματος του HONOR 50 5G στην ελληνική αγορά. Η συσκευή αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους Έλληνες καταναλωτές με το πολύ δυνατό ξεκίνημά του.

Το HONOR 50 5G έρχεται εξοπλισμένο με Google Mobile Services, τετραπλή 108MP Vlogging κάμερα, OLED κυρτή οθόνη 120 Hz και ταχυφορτιστή 66W.

Η HONOR, ως κορυφαίο premium παγκόσμιο brand έξυπνων συσκευών, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά, έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να ξεχωρίσει τόσο στην κατηγορία των smartphone, των φορητών υπολογιστών, όσο και των wearables. 

honor 1ΠΗΓΗ