Η Rita Ora υπόσχεται να βάλει σε προτεραιότητα την «προστασία του εαυτού της»

ceb7 rita ora cf85cf80cf8ccf83cf87ceb5cf84ceb1ceb9 cebdceb1 ceb2ceaccebbceb5ceb9 cf83ceb5 cf80cf81cebfcf84ceb5cf81ceb1ceb9cf8ccf84ceb7
Rita Ora 1

«Συνειδητοποίησα ότι η ζωή δεν λειτουργεί έτσι».

Η Rita Ora τόνισε ότι η «επόμενη φάση» της ζωής της έχει ως στόχο την «προστασία του εαυτού της».

Η 30χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι προσπαθούσε να κάνει πάρα πολλά πράγματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είναι ένας άνθρωπος που λέει συνεχώς «ναι», όμως τώρα διευκρινίζει ότι θέτει ως προτεραιότητα την υγεία της.

«Ήθελα να συμβούν πράγματα και τότε και τώρα. Συνειδητοποίησα ότι η ζωή δεν λειτουργεί έτσι. Εξάντλησα τον εαυτό μου. Σε αυτή την επόμενη φάση της ζωής μου, προστατεύω τον εαυτό μου», είπε σε συνέντευξής για το τεύχος Οκτωβρίου του «Vogue Australia».

«Το θέμα είναι πραγματικά να κάνω τις σωστές επιλογές και να επικεντρωθώ πολύ έντονα στη δουλειά μου και στην υγεία μου», πρόσθεσε.

Η Rita Ora παραδέχθηκε επιπλέον ότι έχει κάνει «πολλές θυσίες» για την καριέρα της στη μουσική, οι οποίες όμως την έχουν ανταμείψει με πολλούς τρόπους.

«Αυτή είναι μία από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο. Είναι απίστευτη η εκτίμηση που εισπράττεις κάνοντας μουσική, είναι ασύγκριτη με οτιδήποτε έχω βιώσει ποτέ. Αλλά την ίδια στιγμή, κάνεις πολλές θυσίες και πολλές φορές είσαι μόνος σου», ανέφερε.

«Η μουσική ήταν για εμένα η ικανοποίηση σε αυτές τις στιγμές», τόνισε.

Η μουσική είναι τα πάντα για τη Rita Ora, μια πραγματική «σανίδα σωτηρίας», όπως λέει. Είναι κάτι που υπενθυμίζει συνεχώς στον εαυτό της κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή ή κάθεται στην καρέκλα του «The Voice» ή μπαίνει στο στούντιο ηχογράφησης.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια σημείωσε ότι η μουσική ήταν δίπλα της «στις φιλίες και στις σχέσεις», αλλά και σε στιγμές «αυτοεκτίμησης, αυτογνωσίας, αυτοπεποίθησης, ανεξαρτησίας, θλίψης και μοναξιά».

«Βάζεις μουσική και δεν αισθάνεσαι μόνη. Έχεις κάτι εκεί που σε προστατεύει, που σου δίνει την ασπίδα της αυτοπεποίθησης ή την ασπίδα της συμπαράστασης ή οποιοδήποτε συναίσθημα χρειάζεσαι», πρόσθεσε.

«Είναι το μόνο πράγμα στο οποίο βασίζομαι για να μου δώσει χαρά. Είναι ίσως το ένα, το μοναδικό πράγμα στο οποίο ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ», είπε.

ΠΗΓΗ