Η Robin S. αισθάνεται «τιμή και ενθουσιασμό» που η Beyoncé χρησιμοποίησε το «Show Me Love» στο «Break My Soul»

ceb7 robin s ceb1ceb9cf83ceb8ceaccebdceb5cf84ceb1ceb9 cf84ceb9cebcceae cebaceb1ceb9 ceb5cebdceb8cebfcf85cf83ceb9ceb1cf83cebc

Οι δηλώσεις της Robin S. για το νέο τραγούδι της Beyoncé.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Beyoncé κυκλοφόρησε με το «Break My Soul» το πρώτο single από το επερχόμενο έβδομο προσωπικό της άλμπουμ «Renaissance».

Το δυναμικό χορευτικό κομμάτι χρησιμοποιεί samples από την επιτυχία «Show Me Love» της Robin S.που κυκλοφόρησε το 1993 και η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της house μουσικής εμφανίστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στην Beyoncé.

«Εδώ είναι η Robin S, και αυτό το μήνυμα απευθύνεται στην ίδια τη Queen Bey, στην Beyoncé, στον Jay-Z, σε όλη την ομάδα», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

«Σας ευχαριστώ πολύ που μου δείχνετε την εκτίμησή σας όσο είμαι ακόμα ζωντανή. Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη να δω τι άλλο μπορεί να συμβεί», σημείωσε.

Beyoncé - Black Is King

Η Robin S. ότι έμαθε για τη χρήση του τραγουδιού της στο νέο single της Beyoncé μέσω του γιου της, ο οποίος την ενημέρωσε ότι το «Show Me Love» χρησιμοποιήθηκε ως sample στο «Break My Soul».

«Ο γιος μου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Μαμά, μαμά. Είσαι τάση παντού. Ξέρεις, η Beyoncé έβγαλε το τραγούδι της και είναι το ‘Show Me Love’ και εσύ είσαι παντού στα trends”», δήλωσε στην εκπομπή.

Η Robin S. αποκάλυψε επίσης ότι δεν προηγήθηκε καμία επίσημη επαφή μεταξύ της ίδιας και της Beyoncé πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι.

Ωστόσο, τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να επιβεβαιωθεί» ότι το «Break My Soul» βασίζεται στο «Show Me Love» επειδή «μια τραγουδίστρια ξέρει τα τραγούδια της».

Η Robin S. είπε επίσης στην εκπομπή ότι ελπίζει να συνεργαστεί με την Beyoncé μέλλον, καθώς «αυτό είναι πάντα το όνειρο» και έκλεισε τη συζήτηση χωρίς να μπορεί να βρει άλλα λόγια: «Δεν μπορώ καν. Απλά ουάου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Η 60χρονη τραγουδίστρια έστειλε επιπλέον τις ευχαριστίες της στην ομάδα των καλλιτεχνών και των δημιουργών που συμμετείχαν στο «Break My Soul», μεταξύ των οποίων οι Jay-Z, Adam Pigott (a.k.a BlaqNmilD) και Big Freedia.

ΠΗΓΗ