Η Rosalía είναι θαυμάστρια της Lisa των BLACKPINK

ceb7 rosalia ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb8ceb1cf85cebcceaccf83cf84cf81ceb9ceb1 cf84ceb7cf82 lisa cf84cf89cebd blackpink
Rosalia 15622030394

«Την αγαπώ πραγματικά».

Η Rosalía εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Lisa των BLACKPINK και έστειλε επίσης στην αστέρα της K-pop ένα αντίτυπο της νέας δισκογραφικής δουλειάς της «Motomami».

Η Ισπανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Radio Disney México με αφορμή την κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού άλμπουμ της πριν από δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Rosalía ρωτήθηκε αν είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να επιχειρήσει να ασχοληθεί με την ασιατική μουσική, η οποία γνωρίζει εκπληκτική άνθιση στη δυτική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

«Μου αρέσει πολύ η Lisa (των BLACKPINK). Είμαι θαυμάστριά της», απάντησε η 29χρονη τραγουδίστρια, όπως μεταφράστηκε από το Koreaboo.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα μιας συνεργασίας μεταξύ τους, η Rosalía είπε ότι θα πρέπει να το αφήσει στην μοίρα, αλλά συνέχισε να επαινεί τη Lisa.

«Την αγαπώ πραγματικά, αυτό το κορίτσι χορεύει τόσο καλά», είπε.

Λίγες ημέρες μετά την αναφορά της Rosalía, η Lisa των BLACKPINK αποκάλυψε την Τρίτη 29 Μαρτίου με μία ανάρτηση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ότι έλαβε ως δώρο από την Ισπανίδα τραγουδίστρια ένα αντίτυπο του νέο άλμπουμ της «Motomami» μαζί με μία σειρά από αναμνηστικά.

Μαζί με το άλμπουμ, η Rosalía συμπεριέλαβε και ένα χειρόγραφο σημείωμα που έγραφε στα αγγλικά: «Από μία motomami σε μία άλλη motomami», πριν προσθέσει από κάτω την κορεάτικη λέξη για την «αγκαλιά».

«Σε ευχαριστώ Rosalía, αγκαλιά», έγραψε η Lisa στη φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο έδωσε στη νέα δισκογραφική δουλειά της τον τίτλο «Motomami», τον οποίο χρησιμοποίησε ως χαρακτηρισμό απευθυνόμενη στη Lisa, η Rosalía ανέφερε ότι το άλμπουμ  είναι «δομημένο σε δυαδικές καταστάσεις, δύο είδη αντίθετης ενέργειας».

«Το “Moto” σημαίνει “δυνατός” και σχετίζεται με την “επιθετικότητα”, ενώ το “Mami” αναφέρεται στην “ευαισθησία”», εξήγησε.

[embedded content]

ΠΗΓΗ