Η Rosé και η Jennie των BLACKPINK ετοιμάζουν νέα μουσική στο Λος Άντζελες

ceb7 rose cebaceb1ceb9 ceb7 jennie cf84cf89cebd blackpink ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6cebfcf85cebd cebdceadceb1 cebccebfcf85cf83ceb9cebaceae

Στην Αμερική βρίσκονται αυτήν την περίοδο τα δύο μέλη των BLACKPINK για να συνδυάσουν τη δουλειά με την ψυχαγωγία.

Η Rosé και η Jennie των BLACKPINK βρίσκονται στο Λος Άντζελες και ετοιμάζουν νέα μουσική, όπως επιβεβαίωσε η δισκογραφική εταιρεία τους YG Entertainment.

Οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται όταν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες των δύο μελών του K-pop συγκροτήματος στην πόλη του Λος Άντζελες.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται με τη βιομηχανία του θεάματος, η YG Entertainment προχώρησε σε διευκρινίσει το σκοπό του ταξιδιού των δύο γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Η Rosé και η Jennie βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αμερική για να ετοιμάσουν μουσική», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της, σύμφωνα με το AllKpop.

Στη συνέχεια τα δύο μέλη των BLACKPINK εθεάθησαν μαζί με τον Jaden Smith και το γυναικείο δίδυμο DJs των Simi & Haze.

Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η Rosé και η Jennie θα συνεργαστούν με οποιοδήποτε από αυτά τα ονόματα ούτε αν το ταξίδι τους στην Αμερική αφορά τα προσωπικά τους βήματα ή τη μουσική του γκρουπ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Rosé ήταν ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή «Sea Of Hope» της τηλεόρασης της Νότιας Κορέας. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο show, ερμήνευσε μία διασκευή του τραγουδιού «Slow Dancing In A Burning Room» του John Mayer με τη βοήθεια του Onew των SHINee, της Lee Su-hyun των AKMU και του Yoon Jong-shin.

BLACKPINK

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ