Η Samsung ετοιμάζει έναν object tracker που ονομάζεται Galaxy Smart Tag

ceb7 samsung ceb5cf84cebfceb9cebcceacceb6ceb5ceb9 ceadcebdceb1cebd object tracker cf80cebfcf85 cebfcebdcebfcebcceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 galaxy sma

Η Samsung σκέφτεται να επεκτείνει το brand Galaxy σε ακόμη περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβάνοντας, αυτή τη φορά, έναν smart object tracker, παρόμοιο με το Tile. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για ένα gadget το οποίο θα συνεργάζεται με το SmartThings Find feature, που παρουσιάστηκε από την εταιρεία πρόσφατα. Θα ονομάζεται Galaxy Smart Tag και πιστοποιήθηκε από τις ινδονησιακές αρχές με αριθμό μοντέλου EI-T5300.

Το SmartThings Find θα μπορεί να εντοπίζει συμβατά προϊόντα Galaxy με μεγαλύτερη ακρίβεια και το επερχόμενο Galaxy Smart Tag θα είναι ένα από αυτά. Πιθανότατα, βέβαια, αν κρίνουμε από το όνομά του, θα είναι ένας smart object tracker, που θα ανταγωνίζεται το Tile.

Δε θα είναι βέβαια το πρώτο σχετικό “εργαλείο” από τη Samsung, καθώς έχει προηγηθεί το SmartThings δύο χρόνια πριν.  Εκείνο που δε γνωρίζουμε είναι πόσο “connected” θα είναι το νέο tag, εάν δηλαδή θα υποστηρίζει μόνο Bluetooth,, όπως και άλλα προϊόντα στην αγορά, ή και UWB, LTE ή / και GPS.

tag

Επιπλέον, δεν είναι απίθανο να το δούμε να ανακοινώνεται μαζί με την οικογένεια Galaxy S21, μέσα στον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *