Η Selena Gomez έχει μια «υγιή» σχέση με τα social media

ceb7 selena gomez ceadcf87ceb5ceb9 cebcceb9ceb1 cf85ceb3ceb9ceae cf83cf87ceadcf83ceb7 cebcceb5 cf84ceb1 social media

Η Selena Gomez επέλεξε να προχωρήσει σε δραστική αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τρία χρόνια.

Η Selena Gomez έχει μια «υγιή» σχέση με τα social media από τότε που αποφάσισε να αναθέσει στη βοηθό της τη διαχείριση των λογαριασμών της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια διέγραψε από το τηλέφωνό της εφαρμογές όπως το Instagram και το Twitter πριν από τρία χρόνια και πλέον δημοσιεύει στις συγκεκριμένες πλατφόρμες στέλνοντας τις φωτογραφίες και τις λεζάντες στη βοηθό της μέσω γραπτού μηνύματος, η οποία στη συνέχεια τις δημοσιεύει για λογαριασμό της.

Η Selena Gomez, η οποία κάποτε διέθετε τον λογαριασμό με τους περισσότερους followers στο Instagram, λέει ότι ο νέος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «έσωσε τη ζωή της».

«Κάνω όλες τις αναρτήσεις μου μέσω γραπτού μηνύματος στη βοηθό μου και τη λεζάντα που θέλω», εξήγησε μιλώντας στο νέο τεύχος του περιοδικού «WWD Beauty Inc».

«Το λέω αυτό επειδή αυτό είναι ένα τεράστιο, σημαντικό μέρος του λόγου για τον οποίο αισθάνομαι ότι είμαι πιο υγιής από ποτέ. Είμαι εντελώς ανυποψίαστη, στην πραγματικότητα, για το τι συμβαίνει στην pop κουλτούρα, και αυτό με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Και ίσως αυτό να μην κάνει όλους τους άλλους ευτυχισμένους, αλλά για μένα, μου έσωσε πραγματικά τη ζωή», συνέχισε.