Η Selena Gomez έχει να μπει στο διαδίκτυο πάνω από 4 χρόνια και «η ζωή της άλλαξε εντελώς»

ceb7 selena gomez ceadcf87ceb5ceb9 cebdceb1 cebccf80ceb5ceb9 cf83cf84cebf ceb4ceb9ceb1ceb4ceafcebacf84cf85cebf cf80ceaccebdcf89 ceb1

Η Selena Gomez έχει κάνει τα «απαραίτητα βήματα» για να απομακρύνεται από τα φώτα δημοσιότητας.

Μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για τους πάνω από 300 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, αλλά η Selena Gomez δεν έχει χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για πάνω από 4 χρόνια.

Σε μια νέα συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», η Selena Gomez μίλησε για την απόφασή της να απομακρυνθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο γενικότερα για 4,5 χρόνια και για τα οφέλη που είχε στην ψυχική υγεία της.

«Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», τόνισε.

«Είμαι πιο ευτυχισμένη, είμαι πιο παρούσα, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Καταλαβαίνω πόσο ισχυρό είναι το διαδίκτυο και με τόσους πολλούς τρόπους έχει κάνει τα καλύτερα πράγματα για τον κόσμο. Αλλά για εμένα, τα νέα που είναι πραγματικά σημαντικά τα μαθαίνω μέσω των ανθρώπων στη ζωή μου», συνέχισε.

Προς το παρόν, η Selena Gomez επιμελείται η ίδια τις αναρτήσεις της και έχει αναθέσει τη διαχείριση των λογαριασμών της σε μία ομάδα, όπως εξήγησε.

Η Selena Gomez τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του υπόλοιπου παγκόσμιου ιστού «μεγαλώνοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

«Μου έμαθε σίγουρα πολλά το γεγονός ότι μεγάλωσα στα φώτα της δημοσιότητας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι ψυχολογικά μόνο και μόνο επειδή έκανα τα απαραίτητα βήματα για να απομακρυνθώ κατά κάποιο τρόπο από αυτό, επειδή δεν είναι φυσιολογικό», σημείωσε στο «GMA».

Selena Gomez - Dolittle premiere

Επίσης δήλωσε «ενθουσιασμένη» που θα γίνει 30 ετών τον Ιούλιο και θα μπει σε μία νέα δεκαετία στη ζωή της.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα μπω σε αυτό το κεφάλαιο μόνη, ανεξάρτητη, δυνατή, με αυτοπεποίθηση, αυτό είναι το μόνο που πραγματικά θέλω. Είμαι ενθουσιασμένη», ανέφερε.

Μαζί με τη μητέρα της Mandy Teefey, και την επιχειρηματία Daniella Pierson, η Selena Gomez δημιούργησε την πλατφόρμα «Wondermind», μια εταιρεία ψυχικής ευεξίας που προσφέρει δωρεάν online πόρους, σύμφωνα με όσα είπε στο GMA.

Όπως είπε η Pierson, η πλατφόρμα επιδιώκει να «κανονικοποιήσει τη συζήτηση για αυτές τις ψυχικές ασθένειες που ίσως οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γνώριζαν, αλλά στην πραγματικότητα εκδηλώνονται με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικούς ανθρώπους».

Η πλατφόρμα του «Wondermind» θα προσφέρει περιεχόμενο, εργαλεία και ασκήσεις, τα οποία θα «ελέγχονται από μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων από τους καλύτερους ψυχιάτρους, ψυχοθεραπευτές και κοινωνικούς λειτουργούς στον κόσμο».

[embedded content]

ΠΗΓΗ