Η Selena Gomez ηχογράφησε το επερχόμενο ισπανόφωνο άλμπουμ της μέσω του Zoom

ceb7 selena gomez ceb7cf87cebfceb3cf81ceaccf86ceb7cf83ceb5 cf84cebf ceb5cf80ceb5cf81cf87cf8ccebcceb5cebdcebf ceb9cf83cf80ceb1cebdcf8ccf86

Απομακρυσμένα ηχογράφησε η Selena Gomez το EP «Revelación».

Η Selena Gomez αποκαλύπτει ότι το επερχόμενο ισπανόφωνο άλμπουμ της ηχογραφήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσω του Zoom λόγω της πανδημίας.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Vevo Footnotes» στο YouTube, η 28χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από τη δημιουργία του music video για το single «De Una Vez».

Παράλληλα περιγράφει τη διαδικασία με την οποία ηχογραφήθηκε το πρώτο της ισπανόφωνο άλμπουμ, το EP «Revelación» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου.

«Το “De Una Vez” ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που δούλευα από πολύ νωρίς. Εκείνη την περίοδο η δημιουργία ενός ισπανόφωνου project ήταν απλώς μια ιδέα που ερχόταν κι έφευγε. Μετά το υπόλοιπο του έργου κατά κάποιον τρόπο προέκυψε πολύ γρήγορα και φυσικά», σημειώνει η Selena Gomez.

«Όσον αφορά τη διαδικασία, ηχογραφήσαμε σχεδόν ολόκληρο το EP στο Zoom λόγω του COVID», προσθέτει.

Selena Gomez - Baila Conmigo (Official Video)

Η Selena Gomez υπογραμμίζει ότι μίας από τους «μεγαλύτερους» συνεργάτες της στο EP είναι η ανερχόμενη τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Elena Rose από τη Βενεζουέλας.

«Είναι μια απίστευτη γυναίκα δημιουργός που νομίζω ότι πραγματικά καταλαβαίνει την καρδιά μου και αυτά που ήθελα να πω σε αυτό το project», σχολιάζει.

Το δίδυμο των σκηνοθετών Los Pérez (Tania Verduzo και Andrian Pérez) σκηνοθέτησαν το music video του «De Una Vez» απομακρυσμένα από τη Βαρκελώνη.

«Θέλαμε να βρούμε μια ιδέα που αντιπροσωπεύει τις μεξικανικές ρίζες της Selena και που εκφράζει το συναίσθημα του τραγουδιού με απλό και ειλικρινή τρόπο. Έτσι σκεφτήκαμε τη Μεξικανική Καρδιά ως μια μεταφορά για μια πληγή και για τον τρόπο με τον οποίο γιατρεύεται με την πάροδο του χρόνου», δηλώνουν.

Όσον αφορά τη συνεργασία τους με τη Selena Gomez σχολιάζουν: «Ήταν πάντα πολύ πρόθυμη να ακούσει τις σκέψεις μας και μας έδωσε πολλή ελευθερία. Συζητήσαμε μαζί της πριν το γύρισμα και της εξηγήσαμε το σενάριο».

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ