Η Shakira ήταν «πολύ αγχωμένη» για την κυκλοφορία του «Don’t Wait Up»

ceb7 shakira ceaecf84ceb1cebd cf80cebfcebbcf8d ceb1ceb3cf87cf89cebcceadcebdceb7 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cebacf85cebacebbcebf

«Αυτό το τραγούδι ζούσε μέσα μου με κάποιο μεταφυσικό τρόπο».

Η Shakira παραδέχεται ότι ήταν «πολύ αγχωμένη» για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της.

Το «Don’t Wait Up», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 16 Ιουλίου, είναι το πρώτο σόλο τραγούδι της από το 2017 και το πρώτο αγγλόφωνο τραγούδι της μετά το «Try Everything» του 2016.

«Πρέπει να το πω, είμαι πολύ αγχωμένη γιατί είναι το πρώτο μου αγγλόφωνο τραγούδι εδώ και πολύ καιρό, επειδή εστίασα μόνο στα ισπανικά τραγούδια τελευταία», δήλωσε η Κολομβιανή σταρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Zane Lowe στο Apple Music 1.

«Αλλά αυτό το τραγούδι ήρθε και είπα, ναι, ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα να το κάνω ξανά και είμαι χαρούμενη και είμαι τόσο εμπνευσμένη αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Η Shakira περιέγραψε το «Don’t Wait Up» ως ένα «θεόσταλτο» τραγούδι και αποκάλυψε ότι ήθελε να ηχογραφήσει ένα house κομμάτι εδώ και καιρό.

«Αυτό το τραγούδι είναι ένα τραγούδι που περίμενα να το γράψω και το έχω εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω αυτό ήταν γραφτό να γίνει», είπε.

«Ζούσε μέσα μου με κάποιο είδος μεταφυσικού τρόπου και μάλιστα πραγματώθηκε. Αλλά ήταν εκεί για λίγο. Έψαχνα για το τραγούδι. Ήθελα ένα house τραγούδι και αυτό το τραγούδι με οδήγησε σε τόσες πολλές διαδρομές και με οδήγησε σε μια περιπέτεια, σε απρόσμενα μέρη», συνέχισε.

Shakira - Don't Wait Up (Official Video)

Η Shakira βρήκε μια «εντελώς νέα γλώσσα για το σώμα της» όταν ήρθε η ώρα να σκεφτεί την ιδέα για το μουσικό βίντεο του «Don’t Wait Up». «Ήταν ένα εξαιρετικά δημιουργικό ταξίδι που, νομίζω, με έκανε να αναπτυχθώ επαγγελματικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά», ανέφερε.

Στο video η Shakira τραγουδά για την ανάγκη «να κάνω κάτι για τον εαυτό μου» και ταυτόχρονα δαμάζει τα κύματα με μια ανοιχτή σανίδα του σερφ, ενώ στη συνέχεια χορεύει στο dancefloor.

Για να βεβαιωθεί ότι κάθε λεπτομέρεια θα ήταν σωστή, η Shakira αποκάλυψε στον Zane Lowe ότι έκανε «δύο μήνες προετοιμασία» για τα γυρίσματα.

«Ήταν πολύ δουλειά. Πέρασα δύο μήνες ετοιμάζοντας αυτό το βίντεο, να βρω τον σωστό σκηνοθέτη και να μιλάω μαζί του κάθε μέρα στο WhatsApp, κάθε λεπτό της ημέρας. Και απλώς ανταλλάζαμε ιδέες όλη την ώρα», εξήγησε.

Ο μόνος συμβιβασμός που έπρεπε να γίνει όταν αφορούσε το μαγιό το οποίο φορούσε κατά τη διάρκεια των σκηνών στο νερό.

«Σιγουρεύτηκα ότι το νερό δεν ήταν κρύο γιατί τρέμω το κρύο νερό, εκτός αν φοράω στολή κατάδυσης. Αλλά ο σκηνοθέτης είπε δεν θα εμφανιστείς με στολή κατάδυσης σε αυτό το βίντεο. Θα είσαι με μαγιό, με μπικίνι. Εγώ είπα, όχι, όχι, όχι, δεν θα είμαι με μπικίνι, δεν θα κάνω σερφ με μπικίνι. Δεν είμαι τόσο γυμνασμένη. Πρέπει να φορέσω κάτι για να τα κρατηθώ σωστά, αλλά εντάξει, θα σου δείξω λίγο τα πόδια μου. Το είπα αυτό», περιέγραψε.

«Έτσι, κάναμε συμβιβασμούς. Ήταν πολύ μπερδεμένος γιατί με έχει δει σε όλη μου τη ζωή να δείχνω την κοιλιά μου, αλλά αυτή τη φορά, είπα όχι, όχι, όχι. Θα είμαι σε μία σανίδα. Θέλω να είμαι άνετα», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ