Η Storm Reid λέει ότι ο Drake είναι «πραγματικά αφοσιωμένος» στην παραγωγή του «Euphoria»

ceb7 storm reid cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebf drake ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf80cf81ceb1ceb3cebcceb1cf84ceb9cebaceac ceb1cf86

«Δεν το περιμένεις αυτό από έναν άνθρωπο».

Η Storm Reid αποκαλύπτει το μέγεθος της αφοσίωσης του Drake στην παραγωγή της επιτυχημένης σειράς «Euphoria» του HBO.

Η 18χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο «The Kelly Clarkson Show» περιέγραψε στην οικοδέσποινα του talk show την πρόσφατη συνάντησή της με τον Drake που της έδειξε πόσο έχει επενδύσει στη σειρά ο ράπερ.

«Είναι πραγματικά αναμεμειγμένος. Κάναμε ομαδική ανάγνωση του σεναρίου για τη δεύτερη σεζόν πριν από μερικούς μήνες και φυσικά δεν περιμένεις να είναι ο Drake στην ανάγνωση», είπε η Stormi Reid για τον 35χρονο Καναδό, ο οποίος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκτελεστικούς παραγωγούς της σειράς.

«Φτάνω στο πάρκινγκ και είναι εκεί με όλους τους φίλους του, είναι αυτός και μετά ο συνεργάτης του, ο Future the Prince, και κυριολεκτικά κάθισαν, νομίζω ότι ήταν μια τρίωρη ανάγνωση, επειδή περάσαμε από μερικά επεισόδια», συνέχισε.

«Συμμετείχε τόσο πολύ και ήταν τόσο συντονισμένος και δεν το περιμένεις αυτό από έναν άνθρωπο. Ξέρω ότι είναι ένας λαμπρός επιχειρηματίας και δημιουργικός. Αλλά εννοώ ότι είναι ο Drake, δεν χρειάζεται πραγματικά να προσέχει στην ανάγνωση του σεναρίου και το έκανε», ανέφερε.

«Ήρθε από την υποκριτική, οπότε είναι λογικό», πρόσθεσε για τον ράπερ, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Degrassi: The Next Generation» από το 2001 έως το 2008.

Ο Drake δεν ήταν εκεί απλώς για το θεαθήναι. Η Stormi Reid σημείωσε ότι πραγματικά πρόσεχε και γύριζε τις σελίδες του σεναρίου μαζί με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο.

«Είναι τόσο συντονισμένος, και φυσικά τον κοιτούσα για να δω αν όντως προσέχει και γυρίζει τις σελίδες του, και μπορούσες να καταλάβεις ότι ένιωθε όλο το συναίσθημα. “Είπα: “Εντάξει, Drake”», τόνισε.

Drake - Grammy Awards 2019 - Hit Channel

Η Zendaya έχε εκφράσει επίσης την εκτίμησή της για τη δουλειά του Drake ως εκτελεστικός παραγωγός του «Euphoria». Το «ET» μίλησε με την πρωταγωνίστρια του «Spider-Man: No Way Home» στην πρεμιέρα της πρώτης σεζόν της σειράς τον Ιούνιο του 2019 για όσα σήμαινε η συμμετοχή του Drake.

«Δεν ξέρω αν συμμετείχε στο κάστινγκ, αλλά θα πω ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον που πιστεύει στη σειρά», είπε χαμογελώντας.

Ο συμπρωταγωνιστής τους στο «Euphoria», Jacob Elordi, εξήρε επίσης τον ράπερ, αποκαλώντας τον «πραγματικό τζέντλεμαν», όταν το ET μίλησε μαζί του στην ίδια πρεμιέρα του 2019.

«Δεν το ξέραμε για πολύ καιρό όσο γυρίζαμε τη σειρά και μετά το μάθαμε όταν το έμαθε το διαδίκτυο. Και τότε πέρασε από το πλατό και είναι ένας πραγματικός κύριος και ένας πραγματικά εκπληκτικός άνθρωπος, οπότε ήταν πολύ συναρπαστικό, και πάλι», εξήγησε.

Φαίνεται ότι όλη η δουλειά που έκανε ο Jacob Elordi με την αμερικανική προφορά του απέδωσε καρπούς, καθώς ο Drake δεν γνώριζε τις αυστραλιανές ρίζες του ηθοποιού.

«Δεν ήξερε ότι ήμουν Αυστραλός, κάτι που ήταν αρκετά ωραίο. Αυτό σημαίνει ότι η προφορά δούλεψε. Έτσι, αυτή ήταν η βάση της συζήτησής μας», περιέγραψε.

ΠΗΓΗ