Η Taylor Swift ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του άλμπουμ «Red»

ceb7 taylor swift ceb1cebdceb1cebacebfceb9cebdcf8ecebdceb5ceb9 cf84ceb7cebd cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceafceb1 cf84ceb7cf82 cebdcead
taylor swift red taylors version 1250372

Το «Red (Taylor’s Version)» θα περιέχει συνολικά 30 τραγούδια.

Η Taylor Swift ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του άλμπουμ της «Red».

Δύο μήνες μετά το «Fearless (Taylor’s Version)», το πρώτο από τα άλμπουμ του καταλόγου της που ηχογράφησε ξανά η αστέρας της pop, τη σκυτάλη παίρνει η νέα εκδοχή του «Red», του άλμπουμ που κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 και σηματοδότησε την μετάβαση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας από την country στη mainstream pop μουσική.

Η Taylor Swift ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τα σχέδιά της με ένα προσωπικό σημείωμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πάντα έλεγα ότι ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος για τους συντετριμμένους. Κινείται σε διαφορετικό άξονα, με διαφορετική ταχύτητα. Ο χρόνος φεύγει προς τα πίσω και προς τα εμπρός φευγαλέα. Ο συντετριμμένος μπορεί να περάσει χιλιάδες μικρο-συναισθήματα την ημέρα προσπαθώντας να καταλάβει πώς να το ξεπεράσει χωρίς να σηκώσει το τηλέφωνο για να ακούσει αυτή την παλιά οικεία φωνή», έγραψε.

«Στη γη της θλίψης, οι στιγμές της δύναμης, της ανεξαρτησίας και της ριψοκίνδυνης εξέγερσης είναι λεπτομερώς συνυφασμένες με τη θλίψη, την αδυναμία που προκαλεί παράλυση και την απελπισία. Όταν φαντάζεσαι το μέλλον σου, μπορεί να οδηγηθείς σε μια παράκαμψη στο παρελθόν. Και όλα αυτά για να πω ότι το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσω είναι η δική μου έκδοση του “Red”», συνέχισε.

«Μουσικά και στιχουργικά, το “Red” έμοιαζε με ένα συντετριμμένο άτομο. Ήταν παντού, ένα σπασμένο μωσαϊκό συναισθημάτων που κάπως όλα ταιριάζουν στο τέλος. Χαρούμενο, ελεύθερο, μπερδεμένο, μοναχικό, συγκλονιστικό, εκστατικό, άγριο και βασανισμένο από αναμνήσεις παρελθόντος. Όπως ήθελα να δοκιμάσω νέα κομμάτια, πήγα στο στούντιο και πειραματίστηκα με διαφορετικούς ήχους και συνεργάτες», περιέγραψε.

Το «Red (Taylor’s Version)» θα περιέχει συνολικά 30 τραγούδια, όπως αποκαλύπτει η Taylor Swift.

Μεταξύ τους αναμένεται να βρίσκονται τα 16 τραγούδια του αρχικού άλμπουμ («We Are Never Ever Getting Back Together», «I Knew You Were Trouble», «22» κ.ά.), τραγούδια που είχαν συμπεριληφθεί σε διάφορες εκδόσεις του «Red», αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν εκείνη την περίοδο και δεν ήρθαν ποτέ στη δημοσιότητα.

Η Taylor Swift υπαινίχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι στο «Red (Taylor’s Version)» θα περιλαμβάνεται η πολυπόθητη αρχική και ολοκληρωμένη έκδοση του αγαπημένου τραγουδιού «All Too Well», που ξεπερνά σε διάρκεια τα 10 λεπτά.

«Σαν να δοκιμάζω κομμάτια μιας νέας ζωής, μπήκα στο στούντιο και πειραματίστηκα με διαφορετικούς ήχους και συνεργάτες. Και δεν είμαι σίγουρη αν έβαλα τις σκέψεις μου σε αυτό το άλμπουμ, ακούγοντας χιλιάδες φωνές μέσα μου να μου τραγουδούν τους στίχους με ενθουσιώδη αλληλεγγύη ή αν ήταν απλά ο χρόνος, αλλά κάτι θεραπεύτηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής», συνέχισε η 31χρονη τραγουδίστρια.

«Μερικές φορές πρέπει να μιλάς γι’ αυτό συνέχεια (ξανά και ξανά) για να τελειώσει οριστικά. Όπως η φίλη σου που σε καλεί στη μέση της νύχτας και συνεχίζει να μιλάει για τον πρώην της, απλά δεν μπορούσα να σταματήσω να γράφω. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα ακούσετε και τα 30 τραγούδια που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσαν με το “Red”. Και ένα από αυτά έχει διάρκεια δέκα λεπτών», ανέφερε.

Το «Red (Taylor’s Version)» θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου 2021.

ΠΗΓΗ