Η Taylor Swift αποκαλύπτει η δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well» ήταν η πρώτη εκδοχή που έγραψε

ceb7 taylor swift ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 ceb7 ceb4ceb5cebaceaccebbceb5cf80cf84ceb7 ceb5cebaceb4cebfcf87ceae cf84cebf

Η Taylor Swift αποκαλύπτει την ιστορία της περίφημης δεκάλεπτης εκδοχής του «All Too Well».

Η Taylor Swift μίλησε για την εκτεταμένη εκδοχή δέκα λεπτών του τραγουδιού «All Too Well» που συμπεριλαμβάνεται στη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «Red»

Σε εμφάνισή της στο «Tonight Show» του Jimmy Fallon με αφορμή την κυκλοφορία του «Red (Taylor’s Version)», η αστέρας της pop εξήγησε ότι το αγαπημένο τραγούδι του κοινού, του οποίου η πρωτότυπη έκδοση έχει διάρκεια 5:28, γράφτηκε για πρώτη φορά ως μια καθαρτική άσκηση κατά τη διάρκεια μιας πρόβας για την περιοδεία της «Speak Now».

«Εμφανίστηκα στις πρόβες και ήμουν πραγματικά αναστατωμένη και λυπημένη και όλοι το κατάλαβαν, δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό να είσαι γύρω μου εκείνη την ημέρα», είπε.

«Και έτσι άρχισα να παίζω κιθάρα και να παίζω τις ίδιες τέσσερις συγχορδίες ξανά και ξανά, και η μπάντα άρχισε να παίζει και άρχισα να αυτοσχεδιάζω σχετικά με αυτό που περνούσα και που ένιωθα, και αυτό συνεχίστηκε. Το τραγούδι αυξανόταν και αυξανόταν και αυξανόταν σε ένταση και συνεχίστηκε για περίπου 10 με 15 λεπτά», περιέγραψε.

«Η δεκάλεπτη εκδοχή του “All Too Well” είναι αυτή που είχε αρχικά γραφτεί για το τραγούδι, πριν αναγκαστώ να το μειώσω σε κανονικό μήκος», πρόσθεσε και δήλωσε ενθουσιασμένη που επιτέλους το τραγούδι κυκλοφορεί στην αρχική διάρκειά του.

Taylor Swift - Red (Taylor's Version)

Η Taylor Swift αποκάλυψε στη συνέχεια ότι δεν σκόπευε να ηχογραφήσει ή να αποθηκεύσει τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well» που γράφτηκε εκείνη τη στιγμή, ωστόσο η μητέρα της διέσωσε το υλικό από την πρόβα μέσω του ηχολήπτη της τραγουδίστριας.

Η pop star σημείωσε ότι το «All Too Well (10 Minute Version)» ότι έχει γίνει το αγαπημένο της τραγούδι στο «Red (Taylor’s Version)» και ότι θα είναι «η νέα τυπική εκδοχή όσων αφορά αυτό το τραγούδι». «Είμαι πολύ υπερήφανη γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Η Taylor Swift μίλησε επίσης για την ταινία μικρού μήκους που θα συνοδεύσει τη δεκάλεπτη εκδοχή του «All Too Well», στην οποία πρωταγωνιστούν η Sadie Sink από το «Stranger Things» και ο Dylan O’Brien από το «Maze Runner».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε μια συγκεκριμένη «πολύ έντονη σκηνή» μεταξύ των ηθοποιών, όπου, σύμφωνα με τη Swift, «ήταν τόσο ηλεκτρισμένοι και αυτοσχεδίαζαν πολλά από αυτά που έκαναν που δεν μπορούσαμε να πάρουμε την κάμερα από πάνω τους».

Το «Red (Taylor’s Version)» κυκλοφόρησε σήμερα (12/11) και περιέχει «και τα 30 τραγούδια που προορίζονταν για το αρχικό άλμπουμ» του «Red», καθώς και συνεργασίες με τους Ed Sheeran, Phoebe Bridgers και Chris Stapleton.

ΠΗΓΗ