Η Taylor Swift αποσύρει το «Fearless (Taylor’s Version)» από την κούρσα για τα Βραβεία Grammy

ceb7 taylor swift ceb1cf80cebfcf83cf8dcf81ceb5ceb9 cf84cebf fearless taylors version ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd cebacebfcf8dcf81cf83

Γιατί η Taylor Swift δεν θα καταθέσει το «Fearless (Taylor’s Version)» για υποψηφιότητα στα Βραβεία Grammy.

Η Taylor Swift απέσυρε το «Fearless (Taylor’s Version)», την ηχογράφηση του άλμπουμ της «Fearless» του 2018, από την κούρσα τόσο για τα Βραβεία Grammy όσο και για τα CMA Awards.

«Μετά από προσεκτική εξέταση, η Taylor Swift δεν θα υποβάλει το “Fearless (Taylor’s Version)” σε καμία κατηγορία στα επερχόμενα Grammy και στα CMA Awards φέτος», δήλωσε στο «Billboard» εκπρόσωπος της Republic Records.

«Το “Fearless” έχει ήδη κερδίσει τέσσερα Grammy, συμπεριλαμβανομένου του βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς, καθώς και το CMA Award για το Άλμπουμ της Χρονιάς το 2009/2010 και παραμένει το πιο βραβευμένο άλμπουμ της χώρας όλων των εποχών», εξήγησε.

Επίσης σημειώνεται ότι το άλμπουμ ένατο studio album της Taylor Swift, το «Evermore» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, θα υποβληθεί προς αξιολόγηση σε όλες τις κατηγορίες των Βραβείων Grammy στις οποίες πληροί τις προϋποθέσεις για υποψηφιότητα.

Taylor Swift

Η απόφαση της Taylor Swift αφήνει περιθώριο στα μέλη της Ακαδημίας Ηχογράφησης που έχουν δικαίωμα ψήφου να επικεντρωθούν στο «Evermore» αντί να χωρίσουν ενδεχομένως τις ψήφους τους μεταξύ των δύο άλμπουμ.

Το «Fearless (Taylor’s Version)» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και ήταν το πρώτο παλαιότερο άλμπουμ της που ηχογράφησε ξανά η Taylor Swift προκειμένου να αποκτήσει την κυριότητα του καταλόγου της. Τον Νοέμβριο θα ακολουθήσει το «Red (Taylor’s Version)», η νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «Red» του 2012.

Το «Evermore» κυκλοφόρησε πέντε μήνες μετά το «Folkore», το οποίο κέρδισε το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς στα φετινά Grammy.

Επίσης έγινε το όγδοο συνεχόμενο άλμπουμ της Taylor Swift που κάνει ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200 και βρέθηκε στην κορυφή του chart για τέσσερις εβδομάδες συνολικά, κατατάσσοντας την αστέρας της pop στην τρίτη θέση της λίστας με τους καλλιτέχνες που έχουν διανύσει τις περισσότερες εβδομάδες στο No. 1 του Billboard 200, πίσω από τους The Beatles και τον Elvis Presley.

Σύμφωνα με την έκθεση της MRC Data για το πρώτο εξάμηνο του 2021, το «Evermore» είναι το κορυφαίο άλμπουμ σε πωλήσεις βινυλίου στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη φετινή χρονιά με περισσότερες από 143.000 πωλήσεις και το όγδοο δημοφιλέστερο άλμπουμ στην αμερικανική αγορά για φέτος με πάνω από 818.000 πωλήσεις.

ΠΗΓΗ