Η Taylor Swift επανακυκλοφορεί το «Love Story» – Έρχεται η νέα εκδοχή του άλμπουμ «Fearless»

ceb7 taylor swift ceb5cf80ceb1cebdceb1cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84cebf love story ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9

Η Taylor Swift κυκλοφορεί τη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «Fearless».

Η Taylor Swift αιφνιδίασε ευχάριστα τους θαυμαστές της για ακόμα μια φορά.

Η αστέρας της pop είχε αναφέρει σε πολλές περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες ότι ηχογραφεί ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της καριέρας της, με αφορμή την πολύκροτη διαμάχη για τα δικαιώματα του μουσικού καταλόγου της.

Παρ’ όλα αυτά το κοινό δεν είχε την ευκαιρία να ακούσει κάποιο ολοκληρωμένο δείγμα από τις νέες ηχογραφήσεις.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε τώρα μέσω μηνύματος που έστειλε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι έχει τελειώσει την ηχογράφηση του πολυβραβευμένου άλμπουμ της «Fearless», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η νέα εκδοχή του αγαπημένου τραγουδιού «Love Story» θα αποκαλυφθεί αύριο, Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της pop star, η καινούργια έκδοση του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Fearless (Taylor’s Version)» θα περιλαμβάνει συνολικά 26 τραγούδια, μεταξύ των οποίων έξι κομμάτια από το αρχείο της τραγουδίστριας που θα δουν για πρώτη φορά της δημοσιότητας.

Το σημείωμα της Taylor Swift

Η Taylor Swift έγραψε επίσης ένα εκτενές σημείωμα με τις σκέψεις της για το «Fearless» και την επανακυκλοφορία του.

«Όταν σκέφτομαι το άλμπουμ “Fearless” και αυτά στα οποία το μετατρέψατε, ένα εντελώς αυθόρμητο χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό μου. Αυτή ήταν η εποχή στην οποία δημιουργήθηκαν τόσα αστεία, τόσες πολλές αγκαλιές ανταλλάχθηκαν και τα χέρια αγγίχτηκαν, σχηματίστηκαν τόσοι άθραυστοι δεσμοί».

«Οπότε πριν πω κάτι άλλο, επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν πραγματική τιμή να είμαι έφηβος μαζί σας. Και για όσους από εσάς έχω γνωρίσει πιο πρόσφατα από το 2008, είμαι ενθουσιασμένη που θα βιώσω λίγο από αυτό το συναίσθημα μαζί σας στο εγγύς μέλλον. Τώρα που μπορώ να το εκτιμήσω πλήρως στην ευφάνταστη, ζωηρή, χαοτική ολότητά του», έγραψε.

«Το “Fearless” ήταν ένα άλμπουμ γεμάτο μαγεία και περιέργεια, γεμάτο από την ευτυχία και τη δυστυχία της νεολαίας. Ήταν η ημερολόγιο των περιπετειών και των εξερευνήσεων ενός έφηβου κοριτσιού», πρόσθεσε.

«Έχω μιλήσει αρκετά για τους λόγους για τους οποίους ξανακάνω τα πρώτα έξι άλμπουμ μου, αλλά ο τρόπος που έχω επιλέξει να το κάνω ελπίζει ότι θα βοηθήσει να τονίσει από πού προέρχομαι», συνέχισε.

Taylor Swift - BBC - The Biggest Weekend 2018 - Hit Channel

«Οι καλλιτέχνες πρέπει να έχουν την κυριότητα της δουλειά τους για τόσους πολλούς λόγους, αλλά το πιο προφανές είναι ότι ο καλλιτέχνης είναι ο μόνος που πραγματικά γνωρίζει αυτό το έργο. Για παράδειγμα, μόνο εγώ ξέρω ποια τραγούδια που έγραψα παραλίγο να μπουν στο άλμπουμ του “Fearless”. Τραγούδια που λατρεύω πολύ, αλλά έμειναν στην άκρη για διαφορετικούς λόγους (δεν θέλω πάρα πολλά τραγούδια χωρισμού, δεν θέλω πάρα πολλά αργά τραγούδια, δεν χωράνε τόσα πολλά τραγούδια σε ένα φυσικό CD)», εξήγησε.

«Αυτοί οι λόγοι φαίνονται περιττοί τώρα. Αποφάσισα ότι θέλω να έχετε ολόκληρη την ιστορία, να δείτε ολόκληρη τη ζωντανή εικόνα και να σας αφήσω σε ολόκληρο το ονειρικό τοπίο που είναι το άλμπουμ “Fearless”. Γι’ αυτό επέλεξα να συμπεριλάβω 6 τραγούδια που δεν κυκλοφόρησα ποτέ στην έκδοση αυτού του άλμπουμ. Γράφτηκαν όταν ήμουν μεταξύ των ηλικιών 16 και 18, με σκότωσε να αφήσω πίσω αυτά τα τραγούδια», ανέφερε.

«Αυτή η διαδικασία ήταν πιο ικανοποιητική και συναισθηματική από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ και με έκανε ακόμη πιο αποφασισμένη να ηχογραφήσω ξανά όλη μου τη μουσική. Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η πρώτη εκδρομή όσο μου άρεσε και εμένα να ταξιδέψω πίσω στο χρόνο για να την αναδημιουργήσω», σημείωσε η Taylor Swift.

Αν και η Taylor Swift δεν ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα εκδοχή του άλμπουμ «Fearless», αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείωμά της περιέχει ένα κρυπτόλεξο στο οποίο σχηματίζει η φράση «9 Απριλίου».

Το tracklist του «Fearless (Taylor’s Version)»

1. Fearless (Taylor’s Version)
2. Fifteen (Taylor’s Version)
3. Love Story (Taylor’s Version)
4. Hey Stephen (Taylor’s Version)
5. White Horse (Taylor’s Version)
6. You Belong With Me (Taylor’s Version)
7. Breathe (feat. Colbie Caillat) (Taylor’s Version)
8. Tell Me Why (Taylor’s Version)
9. You’re Not Sorry (Taylor’s Version)
10. The Way I Loved You (Taylor’s Version)

11. Forever & Always (Taylor’s Version)
12. The Best Day (Taylor’s Version)
13. Change (Taylor’s Version)
14. Jump Then Fall (Taylor’s Version)
15. Untouchable (Taylor’s Version)
16. Forever & Always (Piano Version) (Taylor’s Version)
17. Come In With The Rain (Taylor’s Version)
18. Superstar (Taylor’s Version)
19. The Other Side Of The Door (Taylor’s Version)
20. Today Was A Fairytale (Taylor’s Version)

21. Bonus Track 1 (From The Vault)
22. Bonus Track 2 (From The Vault)
23. Bonus Track 3 (From The Vault)
24. Bonus Track 4 (From The Vault)
25. Bonus Track 5 (From The Vault)
26. Bonus Track 6 (From The Vault)

ΠΗΓΗ