Η Taylor Swift θα συμπεριλάβει στο «Red (Taylor’s Version)» το συγκινητικό «Ronan» για το μικρό αγόρι που νικήθηκε από τον καρκίνο

ceb7 taylor swift ceb8ceb1 cf83cf85cebccf80ceb5cf81ceb9cebbceacceb2ceb5ceb9 cf83cf84cebf red taylors version cf84cebf cf83cf85ceb3
taylor swift red taylors version 1250372

«Σκέφτηκα πως θα ήταν σωστό να προσθέσω το “Ronan” σε αυτό το άλμπουμ», αναφέρει η Taylor Swift.

Το «Ronan», το συγκλονιστικό τραγούδι που έγραψε η Taylor Swift για τη μοιραία μάχη ενός τετράχρονου παιδιού με καρκίνο, θα συμπεριληφθεί στη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «Red».

Το τραγούδι γράφτηκε την περίοδο που η Taylor Swift ετοίμαζε το «Red» και τώρα θα έχει μια θέση στο «Red (Taylor’s Version)» που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

Το «Ronan» είναι μια συγκινητική μπαλάντα για ένα μικρό αγόρι που ονομαζόταν Ronan Thompson. Η Taylor Swift άντλησε έμπνευση από μία δημοσίευση στο blog της μητέρας του αγοριού, Maya Thompson, και έγραψε το τραγούδι από τη δική της οπτική γωνία, προσθέτοντας το όνομα της Maya Thompson ως συνδημιουργό του «Ronan».

Οι στίχοι του τραγουδιού θυμούνται εκείνα τα «καλύτερα τέσσερα χρόνια», τα γυμνά πόδια του μικρού Ronan, το γέλιο του, τα γαλάζια μάτια του, τις στιγμές που χόρευε πριν τον ύπνο, τα αγωνιστικά αυτοκινητάκια του και τους πλαστικούς δεινόσαυρους στο πάτωμα της κουζίνας και το αδιανόητο: «Τα λουλούδια που μαζεύονται με το χειρότερο τρόπο, κανείς δεν ξέρει τι να πει / Για ένα όμορφο αγόρι που πέθανε».

Ο Ronan, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2007, πέθανε από νευροβλάστωμα τον Μάιο του 2011, λίγο πριν γίνει τεσσάρων ετών.

Το ομότιτλο τραγούδι κυκλοφόρησε μεμονωμένα και ήταν διαθέσιμο μόνο στο iTunes εκείνη την περίοδο. Η Taylor Swift παρουσίασε το τραγούδι κατά τη διάρκεια μίας συναισθηματικής εμφάνισής της στον τηλεμαραθώνιο «Stand Up To Cancer» του 2012, με το γλυκό πρόσωπο του Ronan να προβάλλεται στην οθόνη που βρισκόταν πίσω της στη σκηνή.

Η Taylor Swift έστειλε πρόσφατα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Maya Thompson για να τη ρωτήσει πώς θα ένιωθε αν το τραγούδι τους συμπεριλαμβανόταν στη νέα έκδοση του «Red» που θα περιέχει συνολικά 30 κομμάτια.

Η Maya Thompson αποκαλύπτει στην τελευταία δημοσίευση στο ιστολόγιό της ένα μέρος της επιστολής της pop star και περιγράφει την αντίδρασή της.

«Ολοκλήρωσα πρόσφατα την νέα ηχογράφηση του τέταρτου άλμπουμ του, “Red”. Πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου με πολλούς τρόπους και ένας από αυτούς τους τρόπους είναι ότι σκέφτηκα πως θα ήταν σωστό να προσθέσω το “Ronan” σε αυτό το άλμπουμ», έγραψε η Taylor Swift.

«Το “Red” ήταν ένα άλμπουμ απογοήτευσης και θεραπείας, οργής και ωμότητας, τραγωδίας και τραύματος και απώλειας ενός φανταστικό μέλλοντος μαζί με κάποιον άλλον. Έγραψα το “Ronan” ενώ ετοίμαζα το “Red” και ανακάλυψα την ιστορία σου όπως την είπες με τόση ειλικρίνεια και με τρόπο που σε γεμίζει θλίψη», συνέχισε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

«Η πραγματική μου ελπίδα είναι ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου πως αυτό το τραγούδι πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτό το άλμπουμ. Ως συνδημιουργός του και νόμιμη ιδιοκτήτρια αυτής της ιστορίας στο σύνολό της, η γνώμη και η έγκρισή σου για αυτήν την ιδέα έχει πραγματικά σημασία για εμένα και θα τιμήσω την επιθυμία σου», τόνισε η Taylor Swift.

Η Maya Thompson έγραψε ότι «φυσικά» έδωσε την άδεια για να προστεθεί το «Ronan» στο «Red (Taylor’s Version)».

«Έβαλα τα δυνατά μου για να εκφράσω πόσα σήμαινε για μένα αυτό μέσα από τα δάκρυά μου, αλλά δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις στην αγγλική γλώσσα που θα μπορούσαν να μεταφέρουν σωστά τα συναισθήματά μου. Η Taylor σε έχει αγκυροβολήσει σε αυτόν τον κόσμο, έτσι ποτέ δεν θα μας λείψεις και τώρα έχει διασφαλίσει ότι θα είστε για πάντα ασφαλής σε ένα νέο, μόνιμο σπίτι», έγραψε απευθυνόμενη στον εκλιπόντα γιο της.

«Για ακόμα μία φορά θα δώσει φωνή στους τεθλιμμένους γονείς του κόσμου που συχνά δεν έχουν φωνή. Το “Red (Taylor’s Version)” θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και σε αυτό το άλμπουμ, θα είσαι και εσύ», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της Maya Thompson ολοκληρώθηκε με λίγα εγκάρδια λόγια για την Taylor Swift.

«Σε ευχαριστώ κρατάς τον Ronan ασφαλή. Σε ευχαριστώ που δεν τον ξέχασες ποτέ. Σε ευχαριστώ που σπας τους κανόνες και δραπετεύεις. Σε που η καρδιά σου είναι φτιαγμένη από καθαρό χρυσάφι. Είσαι μια σταθερή πηγή έμπνευσης για εμένα σε τόσους πολλούς τομείς της ζωής μου και δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο που θα προτιμούσα να έχει τον Ronan», ανέφερε.

ΠΗΓΗ