Η Taylor Swift χαρακτηρίζει το «Folklore» ως «συναισθηματική σωσίβια λέμβο»

ceb7 taylor swift cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 cf84cebf folklore cf89cf82 cf83cf85cebdceb1ceb9cf83ceb8ceb7
taylor swift folklore 1912547

Η Taylor Swift κέρδισε το βραβείο για το «Pop Άλμπουμ της Χρονιάς» στα iHeartRadio Music Awards 2021.

Η Taylor Swift θα είναι για πάντα ευγνώμων για το «Folklore».

Η 31χρονη τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο για το «Pop Album of the Year» (Pop Άλμπουμ της Χρονιάς) με το «Folklore» στα iHeartRadio Music Awards 2021. Ενώ δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων στο Λος Άντζελες, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο αποκαλεί το όγδοο άλμπουμ της «συναισθηματική σωσίβια λέμβο».

«Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το βραβείο και που τιμάτε ένα άλμπουμ για το οποίο είμαι τόσο υπερήφανη», είπε η Taylor Swift κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στους πάντες στο iHeart και στα ραδιόφωνα που υποστήριξαν το “Folklore”. Το “Folklore” ήταν ένα άλμπουμ που δημιούργησα στην αρχή της πανδημίας. Άρχισα να το γράφω και νιώθω ότι έγινε ένα είδος συναισθηματικής σωσίβιας λέμβου για να εκφράσω τα συναισθήματά μου», ανέφερε.

Στη συνέχεια η Taylor Swift ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε για τη δημιουργία αυτού άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των Jack Antonoff και Aaron Dessner, για τους οποίους είπε ότι «νιώθω πως θα είμαστε φίλοι για πάντα», αλλά και τη φωτογράφο Beth Garrabrant που βοήθησε στη δημιουργία της αισθητικής του άλμπουμ.

«Ευχαριστώ τους θαυμαστές που έκαναν το άλμπουμ αυτό που το έκαναν», πρόσθεσε.

«Όλοι χρειαζόμαστε να ξεφεύγουμε σε ιστορίες, είτε πρόκειται για ταινίες είτε για τηλεόραση είτε για μουσική και το γεγονός ότι επιλέξατε αυτό το άλμπουμ, με κάνει νιώθω μεγάλη τιμή. Πραγματικά τυλίξατε τα χέρια σας γύρω του. Κάποια μέρα θα μπορέσουμε να τυλίξουμε με τα χέρια μας ο ένας τον άλλον όταν θα δούμε ο ένας τον άλλο ξανά», τόνισε.

Η Taylor Swift είναι ο καλλιτέχνης που έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία των iHeartRadio Music Awards. Η αστέρας της pop προηγείται στη σχετική λίστα με 13 βραβεία, ενώ ακολουθούν ο Drake με 12 βραβεία ο Bruno Mars με 9 βραβεία.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ