Η Willow θα κυκλοφορήσει το πρώτο της μυθιστόρημα

ceb7 willow ceb8ceb1 cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceaecf83ceb5ceb9 cf84cebf cf80cf81cf8ecf84cebf cf84ceb7cf82 cebccf85ceb8ceb9cf83
Willow Smith GettyImages 1228836917

Το βιβλίο θα φέρει στην επιφάνεια «τις ιστορίες και τις μυθολογίες των μεσαιωνικών αφρικανικών λαών και των γυναικών της εποχής των Βίκινγκς».

Η Willow ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος, με τίτλο «Black Shield Maiden».

Το μυθιστόρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Del Rey Books στις 4 Οκτωβρίου 2022, με τη Willow να ανακοινώνει την είδηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα το εξώφυλλο του βιβλίου.

Η Willow έχει γράψει το μυθιστόρημα σε συνεργασία με την Jess Hendel.

Το «Black Shield Maiden» αφηγείται την ιστορία της Yafeu, μιας νεαρής πολεμίστριας που την κλέβουν από το σπίτι της στην αυτοκρατορία της Γκάνα και την ρίχνουν στον κόσμο των Βίκινγκς.

Εκεί, ανακαλύπτει έναν παράξενο νέο κόσμο και συναντά μία αδερφή ψυχή στο πρόσωπο της πριγκίπισσας των Βίκινγκς, Freydis. Μαζί με τη Freydis, αποφασίζει να αλλάξει τον ρου της ιστορίας και να γίνει μία από τις θρυλικές γυναίκες – πολεμίστριες των Βίκινγκς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το βιβλίο «φέρνει στην επιφάνεια τις ιστορίες και τις μυθολογίες των μεσαιωνικών αφρικανικών λαών και των γυναικών της εποχής των Βίκινγκς, οι οποίες έχουν σβηστεί από τις κυρίαρχες δυτικές αφηγήσεις στα μέσα ενημέρωσης και την εκπαίδευση».

Η Willow δήλωσε σχετικά με το μυθιστόρFημα: «Είμαι τόσο ευγνώμων που θα παρουσιάσω στον κόσμο την ιστορία του “Black Shield Maiden”. Στον πυρήνα τους, τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι τα ίδια ζητήματα που έχουμε αντιμετωπίσει ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της ιστορίας μας».

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε νέες αφηγήσεις, από διαφορετικές οπτικές γωνίες και ανατρέχουμε ακόμη και στην ιστορία για τη βαθιά σοφία που μπορεί να μας εμπνεύσει και να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε. Η ελπίδα μου είναι ότι οι αυτή η ιστορία θα κάνει το ίδιο με τους αναγνώστες», πρόσθεσε.

Το «Black Shield Maiden» είναι το πρώτο βιβλίο μίας νέας σειράς φαντασίας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε έκδοση σκληρό εξώφυλλο και ψηφιακή μορφή, καθώς και σε ακουστική έκδοση από την Penguin Random House Audio.

Εν των μεταξύ, η Willow συμμετείχε πρόσφατα στο νέο single «Emo Girl» του Machine Gun Kelly από το επερχόμενο άλμπουμ του «Mainstream Sellout».

ΠΗΓΗ