Η Xiaomi «ανεβάζει» τις κυρτές οθόνες σε… άλλο επίπεδο!

ceb7 xiaomi ceb1cebdceb5ceb2ceacceb6ceb5ceb9 cf84ceb9cf82 cebacf85cf81cf84ceadcf82 cebfceb8cf8ccebdceb5cf82 cf83ceb5 ceac
xiaomi curve quad

Οι κυρτές οθόνες στα κινητά είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Σε κάποιους αρέσει αυτό το μοντέρνο design, άλλοι ενοχλούνται από τα ανεπιθύμητα πατήματα στην οθόνη. Η Xiaomi πάντως δείχνει ξεκάθαρα την υποστήριξη της για τις καμπύλες, με το νέο concept smartphone που παρουσίασε. Αυτό το smartphone λοιπόν, έχει μία οθόνη η οποία επεκτείνεται και στις 4 πλευρές του, και μάλιστα καλύπτει τη μεγαλύτερη επιφάνεια τους.

[embedded content]

Γι’ αυτό το λόγο δεν υπάρχουν και φυσικά πλήκτρα, καθώς τα πάντα ελέγχονται μέσω αυτής της οθόνης αφής, που η Xiaomi ονομάζει Waterfall Display. Ενδιαφέρον έχει ότι οι πλευρές της οθόνης είναι αρκετά ευρείες ώστε να φιλοξενούν τις ενδείξεις της status bar που στα «κοινά θνητά» smartphones βρίσκεται στο πάνω μέρος. Παρ’ όλο που στο βίντεο απεικονίζεται απλά ένα render, πηγές της Xiaomi δήλωσαν στο Verge ότι υπάρχει όντως ένα πραγματικό πρωτότυπο της εν λόγω συσκευής.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *