Η Zoe Wees κυκλοφορεί το νέο EP «Golden Wings»

ceb7 zoe wees cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84cebf cebdceadcebf ep golden wings
zoe wees 137780144

Αυτό το EP καταγράφει τα πρώτα δείγματα γραφής μιας νέας παγκόσμιας δύναμης στη μουσική.

Η Zoe Wees, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός – θαύμα από τη Γερμανία, κυκλοφορεί το πρώτο της EP, με τίτλο «Golden Wings», μαζί με το απίστευτο single «Hold Me Like You Used To» που υπογραμμίζει την ανάγκη να εκτιμήσουμε αυτούς που βρίσκονται κοντά σας.

Το EP περιλαμβάνει πέντε τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα singles «Control» και «Girls Like Us», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και έχουν συγκεντρώσει αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο streams σε όλο τον πλανήτη.

Να σημειωθεί ότι «Control» είναι χρυσό σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία και Σουηδία, πλατινένιο σε Βέλγιο και Αυστρία και τέσσερις φορές πλατινένιο στην Ελβετία.

Η Zoe Wees, η οποία προέρχεται από το Αμβούργο της Γερμανίας, έχει κάνει ένα ονειρικό ξεκίνημα στη δισκογραφία, έχοντας αρχίσει να κυκλοφορεί τα πρώτα της τραγούδια το προηγούμενο έτος.

Αυτό το EP καταγράφει τα πρώτα δείγματα γραφής μιας σύγχρονης και παγκόσμιας δύναμης στη μουσική.

Η 19χρονη τραγουδίστρια σχολιάζει για το single «Hold Me Like You Used To»:

«Αυτό το τραγούδι αναφέρεται στην απώλεια κάποιου που αγαπάς πραγματικά και νιώθεις κοντά του. Είναι αφιερωμένο στη γιαγιά μου, η οποία δυστυχώς πέθανε. Ήταν μία τόσο δυνατή γυναίκα και ο πιο αστείος άνθρωπος που γνώριζα και ακόμα μπορώ να νιώσω την υπέροχη ενέργειά της. Είναι η έμπνευσή μου και ξέρω ότι είναι ακόμα εδώ».

Όσον αφορά το EP «Golden Wings», η Zoe Wees δηλώνει: «Κάθε ένα από τα τραγούδια είναι αυτοβιογραφικά και πολύ ξεχωριστά για μένα. Κατά κάποιο τρόπο‚ το EP γράφτηκε ως προσωπική θεραπεία, με κάθε τραγούδι να με βοηθά να αντιμετωπίσω την ψυχική υγεία μου».

«Όσον αφορά τη γιαγιά μου, η μαμά μου μου είπε ότι αυτοί που φεύγουν μας κοιτάζουν από ψηλά με “χρυσά φτερά”, γι’ αυτό και ονόμασα το EP μου “Golden Wings”. Όταν σκέφτομαι χρυσά φτερά, σκέφτομαι ότι η γιαγιά μου με κοιτάζει από ψηλά», προσθέτει.

ΠΗΓΗ