Θα είχε την ίδια απήχηση αν κυκλοφορούσε σήμερα το Nevermind των Nirvana;

ceb8ceb1 ceb5ceafcf87ceb5 cf84ceb7cebd ceafceb4ceb9ceb1 ceb1cf80ceaecf87ceb7cf83ceb7 ceb1cebd cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81cebfcf8d

135A10F7 B97F 4DF8 A85D 16143CD4F9FA

Είναι ένα ερώτημα που δεν είναι εύκολο να απαντηθεί, το πιθανότερο όμως είναι να είχε ο δίσκος των Nirvana την τύχη και άλλων καλών ροκ δίσκων της εποχής μας που δεν βρίσκουν τον δρόμο τους, όχι μόνο στο ραδιόφωνο, αλλά και στον ροκ τύπο ο οποίος εστιάζει το ενδιαφέρον στο παρελθόν, ενώ από καινούργια, σχεδόν όλοι προωθούν ‘συγγενείς και φίλους’.

 

Ηχητικά και από πλευράς παραγωγής το άλμπουμ δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τα άλμπουμ που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.

 

Ειλικρινά βάλτε το χέρι στην καρδιά και σκεφτείτε, ποιο ακούγεται πιο επίκαιρο, το άλμπουμ των Nirvana ή ας πούμε ο δίσκος του Springsteen;

 

Δεν έχω βέβαια κάτι με τον Springsteen, είναι κομμάτι της ζωής μου και αυτό δεν αλλάζει, αλλά και ο κάθε ήχος είναι μοναδικός.

 

Οι Nirvana είχαν αυτό το κάτι που δεν το έχουν πολλοί, γι’ αυτό και ο Dave Grohl που είναι βέβαια από αυτούς που έχουν επηρεασθεί από τον Springsteen έχει ακόμα επιτυχία.

 

Κώστας Ζουγρής

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *