Θα θέλατε να δείτε αυτό το clamshell foldable από τη Huawei;

ceb8ceb1 ceb8ceadcebbceb1cf84ceb5 cebdceb1 ceb4ceb5ceafcf84ceb5 ceb1cf85cf84cf8c cf84cebf clamshell foldable ceb1cf80cf8c cf84ceb7 huawei

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε τον Απρίλιο στην Κίνα μάς δίνει μία γεύση από ένα αρκετά ενδιαφέρον design ενός foldable smartphone πάνω στο οποίο ίσως εργάζεται η Huawei. Βλέπουμε τρία σκίτσα από αυτή την προσέγγιση που σίγουρα μας βοηθούν να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

clamshell foldable HUAWEI

Έτσι, λοιπόν, βλέπουμε ένα clamshell foldable smartphone που παραπέμπει λίγο στο Galaxy Z Flip, με πολύ μεγαλύτερη οθόνη ωστόσο, που σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από το να δείχνει ειδοποιήσεις και ώρα.

Η οθόνη αυτή καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του πάνω μισού του πίσω πάνελ της συσκευής, όπου ειναι τοποθετημένες (και) οι δύο κάμερες. Καθώς μάλιστα η συσκευή δε διαθέτει ξεχωριστή selfie κάμερα, η εξωτερική οθόνη θα μπορεί να λειτουργεί και ως viewfinder για τις selfies σας.

Σίγουρα πρόκειται για ένα σχεδιασμό που θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε ένα πραγματικό προϊόν, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι θα το δούμε και στην αγορά.

Η Huawei πειραματίζεται πάνω σε πολλά designs και ο τομέας των foldables που είναι hot αυτό το διάστημα δε θα μπορούσε παρά να την ενδιαφέρει. Περιμένουμε να δούμε περισσότερες διαρροές και, γιατί όχι, και κάτι πιο “χειροπιαστό” στο μέλλον!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *