Θα περάσει κι αυτό.. όπως όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία, θα αφήσει όμως τα σημάδια του

ceb8ceb1 cf80ceb5cf81ceaccf83ceb5ceb9 cebaceb9 ceb1cf85cf84cf8c cf8ccf80cf89cf82 cf8ccebbcebfceb9 cebfceb9 cf80cf8ccebbceb5cebccebf

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ap ukraine poland

Θα περάσει, όπως όλα. όμως ειδικά για τους Ουκρανούς και τους Ρώσους θα αφήσει πληγές που δεν γιατρεύονται όπως η ανθρώπινη απώλεια.

Το ότι συζητούν και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις είναι αισιόδοξο και μην εκπλαγούμε αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δούμε ξαφνικά το τέλος του πολέμου.

Μετά οι καλοί Ρώσοι θα αναλάβουν την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας και όλα σιγά σιγά θα ξεχαστούν όπως έχουν περάσει στο παρελθόν τα εκατομμύρια νεκρών από τις πολεμικές επιχειρήσεις σε Ιρακ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία και παγκόσμιους πολέμους.

Ιστορικά ελπίζουμε ότι δεν θα εξελιχθεί σε Γ’ Παγκόσμιο, αλλά στην ουσία είναι και τα οικονομικά μέτρα, αν και δεν θα τα μαθαίνουμε, θα προκαλέσουν επώδυνες καταστάσεις σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Ας ευχηθούμε όλοι μας να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης χωρίς να παίρνουμε φανατικά το μέρος τους ενός ή του άλλου, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Ουκρανοί και Ρώσοι δεν θέλουν αυτόν τον πόλεμο και αν ήταν στο χέρι τους θα τον σταματούσαν άμεσα.

Κώστας Ζουγρής    

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.