Θα συνεργαστούν Lady Gaga και Rina Sawayama για ένα remix από το «Chromatica»;

ceb8ceb1 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83cf84cebfcf8dcebd lady gaga cebaceb1ceb9 rina sawayama ceb3ceb9ceb1 ceadcebdceb1 remix ceb1cf80cf8c cf84
lady gaga rina sawayama 14241

Ο BloopPop φούντωσε τις φήμες με τις αναρτήσεις του.

Η Ιαπωνίδα – Βρετανίδα τραγουδίστρια Rina Sawayama είναι από καιρό θαυμάστρια της Lady Gaga και τώρα υπάρχει πιθανότητα να συνεργαστεί για πρώτη φορά με το είδωλο της.

Σε μία σειρά από το tweet που ανάρτησε ο BloodPop, ο κύριος παραγωγός του άλμπουμ «Chromatica» της Lady Gaga, άφησε να εννοηθεί ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ενδέχεται να κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις για ορισμένα από τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ της.

«Θεωρητικά, ποιους καλλιτέχνες θα θέλατε να δείτε σε ένα άλμπουμ με remixes του “Chromatica” (και σε ποιο τραγούδι);», ρώτησε ο BloodPop τους ακολούθους του.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο παραγωγός επέστρεψε με ένα δεύτερο tweet στο οποίο φάνηκε να υπαινίσσεται ότι η Rina Sawayama θα μπορούσε να είναι μια από τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο θεωρητικό εγχείρημα.

Η Sawayama αναδημοσίευσε στο λογαριασμό της το μήνυμα του BloodPop, προσθέτοντας ένα πονηρό χαμόγελο.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, καθώς έχουν συναντηθεί ξανά στο single «Lucid» της Rina Sawayama που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020.

Εκτός από τη Rina Sawayama, υπάρχουν πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που θα ήθελε το κοινό να πάρουν μέρος σε ένα άλμπουμ με remixes του «Chromatica».

Ο BloodPop απάντησε σε ένα tweet που ζητούσε ένα remix του «911» με τη συμμετοχή της Charli XCX ότι «δουλεύει σε αυτό» και έδειξε θετικός σε προτάσεις του κοινού όπως οι Bree Runway, Bad Bunny, Dorian Electra και Doss, μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ