Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μου συνέβη κάτι στα 16 μου και με σόκαρε, έχασα όλα μου τα μαλλιά

ceb8ceb5cebfcf87ceaccf81ceb7cf82 ceb9cf89ceb1cebdcebdceafceb4ceb7cf82 cebccebfcf85 cf83cf85cebdceadceb2ceb7 cebaceaccf84ceb9 cf83cf84
theoxaris ioannidis

Ο γνωστός ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε κάτι που τον σόκαρε όταν ήταν 16 χρονών και είχε σαν αποτέλεσμα να του πέσουν όλα τα μαλλιά.

Ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, και όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τα μαλλιά του, εκείνος έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Το μαλλί μου είχε πέσει όλο όταν ήμουν πιτσιρικάς και γι’ αυτό βγήκε έτσι άσπρο μετά. Από τότε δεν έχω κανένα θέμα.

Μεγαλώνουν προς τα πάνω, είναι άφρο», ανέφερε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Γενικά σαν παιδάκι είχες άγχος;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Δεν είχα τίποτα περισσότερο από ό,τι περνάμε όλοι μας στην παιδική ηλικία, αλλά σίγουρα ήμουν πιο ευαισθητοποιημένος.

Μου συνέβη κάτι εκεί στα 16-17 που εμένα με σόκαρε και το έβγαλε έτσι ο οργανισμός μου. Χαίρομαι που το έβγαλε έτσι και δεν το έβγαλε αλλιώς.

Δεν έχει νόημα να το πω, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά. Απλά ήμουν εγώ πιο ευαισθητοποιημένος σε κάποια πράγματα ως παιδί και μου βγήκε έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Θεοψάρης Ιωαννίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ