Θετική στον κορονοϊό η Lisa των BLACKPINK

ceb8ceb5cf84ceb9cebaceae cf83cf84cebfcebd cebacebfcf81cebfcebdcebfcf8acf8c ceb7 lisa cf84cf89cebd blackpink
lisa blackpink yg entertainment 051021

Τα υπόλοιπα μέλη των BLACKPINK αναμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών PCR τεστ.

Η Lisa των BLACKPINK βρέθηκε θετική στον COVID-19.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της YG Entertainment στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Star News της Νότιας Κόρεας. Η δήλωση επιβεβαιώθηκε και από άλλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως από το Associated Press και τον δημοσιογράφο Park Juwon και το The K-pop Herald.

Στην ανακοίνωσή της, η YG Entertainment επιβεβαίωσε ότι η 24χρονη Lisa, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Lalisa Manobal, διαγνώστηκε με κορονοϊό νωρίτερα σήμερα, 24 Νοεμβρίου.

Η εταιρεία ενημέρωσε επίσης ότι τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος των BLACKPINK, η Rosé, η Jennie και η Jisoo, περιμένουν προς το παρόν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ PCR, ενώ σημείωσε ότι για κανένα από τα τρία μέλη του γκρουπ δεν θεωρείται ακόμη ότι έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα.

«Πρώτα μοιραστήκαμε αυτή την πληροφορία γρήγορα και με ακρίβεια με τους εκπροσώπους και τους συνεργάτες της Lisa και λάβαμε ισχυρά προληπτικά μέτρα, ακόμη και πέρα από τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών», ανέφερε η YG Entertainment, σύμφωνα με τη μετάφραση του Soompi.

«Θα συνεχίσουμε να μην υποχωρούμε και να έχουμε ως κορυφαία προτεραιότητα στην παροχή πλήρους υποστήριξης για την υγεία των καλλιτεχνών μας και των μελών του σχετικού προσωπικού τους», τόνισε.

Η Lisa των BLACKPINK είναι η τελευταία διασημότητα της K-pop που βρέθηκε θετική στο COVID-19 τους τελευταίους μήνες.

Νωρίτερα φέτος, ο JinJin του boyband ASTRO και ο Gahyeon των Dreamcatcher είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό και τα αντίστοιχα συγκροτήματά τους είχαν μπει σε καραντίνα.

Έξι από τα επτά μέλη των ENHYPEN είχαν επίσης βρεθεί θετικά στον COVID-19. Ωστόσο, το boyband έχει αναρρώσει από τον ιό, σύμφωνα με την εταιρεία Belift Lab, η οποία σημείωσε ότι όλα τα μέλη «ξεκουράζονταν έχοντας άριστη κατάσταση υγείας».

ΠΗΓΗ