Θοδωρής Ιακωβίδης: Τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Λευτέρης Αυγενάκης (photos)

ceb8cebfceb4cf89cf81ceaecf82 ceb9ceb1cebacf89ceb2ceafceb4ceb7cf82 cf84cebfcebd cf85cf80cebfceb4ceadcf87ceb8ceb7cebaceb5 cf83cf84cebf
facebookiakovidis afiksi1

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υποδέχθηκε τον Θοδωρή Ιακωβίδη μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες του Έλληνα αρσιβαρίστα.

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Θοδωρής Ιακωβίδης το βράδυ της Δευτέρας (02/08) και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τον υποδέχθηκαν οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης επέστρεψε στη χώρα μας μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και τις συγκλονιστικές καταγγελίες που έκανε με δάκρυα στα μάτια μετά τον αγώνα του στην Ιαπωνία.

Μάλιστα, στην υποδοχή βρέθηκαν άνθρωποι του στενού του κύκλου, αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αρισιβαρίτας εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει τον αθλητισμό λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε και της παντελούς έλλειψης στήριξης από την Πολιτεία, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθησε να τον μεταπείσει, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *