Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Λευτέρης Λαζάρου – «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

ceb8cf8dcebcceb1 ceb4ceb9ceb1ceb4ceb9cebacf84cf85ceb1cebaceaecf82 ceb1cf80ceaccf84ceb7cf82 cebf cebbceb5cf85cf84ceadcf81ceb7cf82 cebb
lazarou in 1810 scaled

Ο βραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, όπως και πολλοί άλλοι celebrities τον τελευταίο καιρό, όπου επιτήδειοι χρησιμοποιούν φωτογραφίες γνωστών προσώπων για να παροτρύνουν κόσμο να επενδύσει χρήματα.

Ο κ. Λαζάρου έκανε μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι πρόκειται για απάτη και ότι ο ίδιος δεν ζητά από τον κόσμο να δώσει κάπου χρήματα ώστε να έχουν μεγάλες αποδόσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Προσοχή… Απάτη! Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα από άγνωστες πηγές που είναι σε εξέλιξη αυτή στιγμή στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπό μου και το όνομά μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν έχω καμία απολύτως σχέση και πρόκειται για απάτη» έγραψε, αρχικά, ο Λευτέρης Λαζάρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παρακαλώ πολύ μη συμμετέχετε σε οποιαδήποτε ενέργεια σας καλεί η εν λόγω διαφήμιση. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος», πρόσθεσε.

«Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Λευτέρης Λαζάρου, είπε:

«Το θέμα είναι ο κόσμος που μπορεί να παρασυρθεί. Για αυτό το δημοσίευσα για να προστατεύσω τους συμπολίτες μας. Είχε ξαναγίνει αυτό πριν από δύο μήνες. Σε μία ώρα ο δικηγόρος μου θα είναι στην υπηρεσία οικονομικού εγκλήματος. Δεν ξέρω πώς μπορείς να προστατευτείς. Η σχετική διαφήμιση προέρχεται από ξένα sites που δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν. Ευτυχώς δε συνέβη κάτι, γιατί προχώρησα γρήγορα στη δημοσίευση. Θα ζητήσω την ποινική τους δίωξη γιατί είναι κάτι που μπορεί να με εκθέσει πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ