Ιατροδικαστής για Ίριδα: Τα ευρήματα συνηγορούν προς εγκληματική ενέργεια

ceb9ceb1cf84cf81cebfceb4ceb9cebaceb1cf83cf84ceaecf82 ceb3ceb9ceb1 ceafcf81ceb9ceb4ceb1 cf84ceb1 ceb5cf85cf81ceaecebcceb1cf84ceb1 cf83
facebookketamini parta

Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» η Ελπίδα Σπανουδάκη

Την άποψη πως τα ευρήματα που υπάρχουν σχετικά με το θάνατο της Ίριδας συνηγορούν στην εγκληματική ενέργεια εξέφρασε μιλώντας στο Mega η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

«Ειδικά στην περίπτωση της μικρής Ίριδας, τα ευρήματα είναι πάρα πολλά, τα οποία συνηγορούν προς την εγκληματική ενέργεια. Μας δίνουν δηλαδή με τη μέθοδο του αποκλεισμού ως αιτία θανάτου την ασφυξία και ως είδος θανάτου την εγκληματική ενέργεια», ανέφερε η ιατροδικαστής.

«Αυτά προκύπτουν από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, από τη νεκροψία – νεκροτομή, αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που ήταν καθαρές, ενώ έχουμε μιλήσει και για τον γονιδιακό έλεγχο που έγινε και βγήκε καθαρός», προσέθεσε η κυρία Σπανουδάκη.

Για το γεγονός ότι δεν φάνηκε από την πρώτη στιγμή η αλήθεια στην υπόθεση της Ίριδας, η ιατροδικαστής εξέφρασε την άποψη ότι δεν έγινε σωστή συνεκτίμηση των ευρημάτων από τον ιατροδικαστή και τον παθολογοανατόμο.

«Κάπου η αλυσίδα των δύο αυτών ειδικών έσπασε και δεν είχαμε την ορθή ερμηνεία των αποτελεσμάτων», όπως είπε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Ίδια η κεταμίνη που κυκλοφορεί νόμιμα και παράνομα» – Τι λέει ειδικός

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.