«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το σκηνοθετικό κόλπο στο βλέμμα του Χριστού που δεν παρατήρησε κανείς

ceb9ceb7cf83cebfcf8dcf82 ceb1cf80cf8c cf84ceb7 cebdceb1ceb6ceb1cf81ceadcf84 cf84cebf cf83cebaceb7cebdcebfceb8ceb5cf84ceb9ceba

ΦΒΔΒΓΒΝΦΓΝ

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Το σκηνοθετικό κόλπο στο βλέμμα του Χριστού που δεν παρατήρησε κανείς

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ του Φράνκο Τζεφιρέλι είναι σίγουρα η σειρά που δεν λείπει από καμία τηλεόραση της ημέρες του Πάσχα. Ο Ρόμπερτ Πάουελ έχει ταυτιστεί παγκοσμίως με τον τηλεοπτικό Ιησού που όλοι πλέον ξέρουμε…

Το κόλπο με το βλέμμα του τηλεοπτικού Ιησούς από τη Ναζαρέτ που καθηλώνει

Η απάντηση στο ερώτημα σχετικά με το καθηλωτικό βλέμμα του Ρόμπερτ Πάουελ που έκανε τον Ιησού στην σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι.

O Φράνκο Τζεφιρέλι με τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» έκανε την κορυφαία παραγωγή για τα Άγια Πάθη, η οποία κάθε χρόνο κερδίζει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα.

835

Το ερώτημα που πάντα έμενε, ήταν το πώς κατόρθωσε να «δώσει» ένα τόσο πειστικό και καθηλωτικό βλέμμα στον Ρόμπερτ Πάουελ.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης χρησιμοποιώντας μια λεπτή γραμμή από σκούρο μπλε eyeliner στο πάνω βλέφαρο και μια λεπτή γραμμή λευκού eyeliner στο κάτω, πέτυχε το να έχει ο Πάουελ ένα έντονο βλέμμα.

836

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο ηθοποιός, όπως και όσοι έπαιξαν κατά καιρούς το ρόλο του Ιησού σε διάφορες ταινίες, εκ των υστέρων δεν κατόρθωσαν να κάνουν τίποτα άλλο σημαντικό στην καριέρα τους.

Πηγή : enimerotiko.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *