Ινδία: Μωρό γεννήθηκε με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές

ceb9cebdceb4ceafceb1 cebccf89cf81cf8c ceb3ceb5cebdcebdceaeceb8ceb7cebaceb5 cebcceb5 ceb4cf8dcebf cebaceb5cf86ceaccebbceb9ceb1 cf84
facebookindia

Iνδία: Οι γονείς του μωρού περίμεναν δίδυμα αλλά η μητέρα έφερε στον κόσμο ένα μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές.

«Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σπάνια και η κατάσταση των μωρών παραμένει επικίνδυνη, ειδικά τις πρώτες μέρες», λένε οι γιατροί στο κρατίδιο Μάντια Πραντές της Ινδίας που συνέβη το ασυνήθιστο γεγονός.

Ξένα μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς της Σαχίν Καν και ο σύζυγός της, Σοχάιλ περίμεναν πλήρως σχηματισμένα δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γέννησε ένα δικέφαλο μωρό στις 28 Μαρτίου στην πόλη Ρατλάν.

Αυτή η διαταραχή είναι γνωστή ως δικέφαλος parapagus dicefalik όπου δύο μωρά ενώνονται με έναν κορμό που συχνά οδηγεί σε θνησιγένεια. Όμως τα δίδυμα που συνδέονται από θαύμα έχουν επιζήσει μέχρι στιγμής και έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο κοντινής πόλης για να παρακολουθούνται από γιατρούς.

Η μητέρα τους παραμένει επίσης στο νοσοκομείο. «Δεν έχουμε προγραμματίσει καμία επέμβαση στο μωρό» λένε οι γονείς που τα παρακολουθούν.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.