Ιρίνα Σάικ: Με 8 αποκαλυπτικές φωτογραφίες και μία λέξη μας έφτιαξε τη μέρα

ceb9cf81ceafcebdceb1 cf83ceacceb9ceba cebcceb5 8 ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf85cf80cf84ceb9cebaceadcf82 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86
irina shayk

Η 35χρονη καλλονή Ιρίνα Σάικ, διαθέτει ένα σώμα που δεν φοβάται να το δείξει. Αυτή τη φορά, με μία λέξη και 8 φωτογραφίες, έβαλε φωτιά στο ίντερνετ.

«Δεν είμαι τέλεια. Η τελειότητα δεν υπάρχει», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ιρίνα Σάικ, αλλά η ίδια αποδεικνύει το αντίθετο…

Η 35χρονη καλλονή Ιρίνα Σάικ, διαθέτει ένα σώμα που δεν φοβάται να το δείξει. Αυτή τη φορά, με μία σειρά από φωτογραφίες που επέλεξε η ίδια να ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram, έρχεται να… γονατίσει το ίντερνετ.

Δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram, και συνόδευσε αυτές τις φωτογραφίες με μία μόνο λέξη.

H Ιρίνα Σάικ αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα είναι ένα σκέτο: «Hello», και τα likes έπεσαν βροχή.

H καλλονή φωτογραφήθηκε τόπλες, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα περίφημα οπίσθιά της.

Στο παρελθόν υπήρξε φημολογία ότι η Ιρίνα Σάικ μπορεί να έχει υποβληθεί σε ορισμένες αισθητικές παρεμβάσεις. Το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία είχε δώσει βέβαια την τέλεια απάντηση.

«Κοιτάξτε, αν κάποια θέλει να κάνει ένεση στα χείλη της, επειδή αισθάνεται άσχημα, ο Θεός μαζί της. Δεν κρίνω κανέναν. Προωθώ πάντα τη φυσική ομορφιά, επειδή πιστεύω ότι ζούμε σε αυτόν τον τέλειο κόσμο, στον οποίο ο καθένας θέλει να είναι τέλειος», ανέφερε η Ιρίνα Σάικ.

«Αλλά εγώ δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές έχω ένα διπλοσάγονο. Η τελειότητα δεν υπάρχει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ