Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε follow τον Μάριο Χεζόνια από το προφίλ της σκυλίτσας της (pic)

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cebbceadcf83cebacebfcf85 ceadcebaceb1cebdceb5 follow cf84cebfcebd cebcceaccf81ceb9cebf cf87ceb5ceb6cf8c

Επ, τι… έχουμε εδώ; Ο Μάριο Χεζόνια «εξέφρασε» το θαυμασμό του για την Ιωάννα Μαλέσκου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στην… εξίσωση -για τους δικούς τους σκοπούς- και πλέον είχαμε μια κίνηση από την πλευρά της γνωστής παρουσιάστριας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλουν να δουν τον Μάριο Χεζόνια να παραμένει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό και –βλέποντας ένα like που έκανε ο Κροάτης στην Ιωάννα Μαλέσκου.- προσπαθούν να «επιστρατεύσουν» ακόμα και την πανέμορφη παρουσιάστρια.

Κάνοντας «ντου» (σ.σ. με σχόλια τους) στο Instagram της Ιωάννας Μαλέσκου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να την… παρακινήσουν, προκειμένου να βοηθήσει στην παραμονή του Μάριο Χεζόνια. Κάτι σαν ένα διαδικτυακό προξενιό. «Είναι καλό παιδί, από σωστή οικογένεια, με αρχές» της έγραφαν, μεταξύ άλλων.

Click4more: Μαλέσκου για Χεζόνια: «Πήγε να δείξει τη συμπάθειά του και έπεσαν όλοι πάνω του»

Η πανέμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε πρόσφατα στον Μάριο Χεζόνια, δηλώνοντας: «Δεν ξέρω τι ορίζεται ως φλερτ, αλλά φλερτ να έρθει ένας άνθρωπος κοντά. Εγώ δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, ούτε και κοντά.

Διαδικτυακά; Τι εννοείς; Μηνύματα;

Ε, δεν είναι φλερτ αυτό. Δεν το θεωρώ φλερτ, γιατί άμα ήταν έτσι θα με φλέρταρε πολύς κόσμος τελικά”

Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας να δείξεις το ενδιαφέρον σου και τη συμπάθειά σου. Μπορεί να ‘ναι συμπάθεια, δεν είναι απαραίτητα φλερτ. Γιατί τα ορίζουμε όλα ερωτικού ενδιαφέροντος;

Ε, μόλις πήγε να δείξει ο άνθρωπος τη συμπάθειά του πέσαν όλοι από πάνω πριν καλά-καλά το καταλάβω, φούντωσαν οι φωτιές που λέγαμε πριν με τα emojis και…»

Πλέον, είχαμε μια εξέλιξη από πλευράς της. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν ακολουθεί τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, σε αντίθεση με την… σκυλίτσα της! Η παρουσιάστρια έκανε follow τον «Super Mario»  από τον λογαριασμό της αγαπημένης της «Μπαλού».

iwanna henonja follow

iwanna henonja follow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ