Ιωάννα Μαλέσκου για το επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει, εσείς να μου πείτε»

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cebbceadcf83cebacebfcf85 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf ceb5cf80ceb5ceb9cf83cf8cceb4ceb9cebf cebcceb5 cf84cebf
maleskou kafetzis

«Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Τζέιμς Καφετζή.

Η συζήτηση που είχε πριν λίγες μέρες η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου με τον πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή, ήταν μάλλον… επεισοδιακή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor ανέφερε ότι η παρουσιάστρια και η ομάδα της έκαναν συνεχώς αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το πλατό.

Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και η Άννα Ζηρδέλη συνάντησαν την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε σχετικά με την επεισοδιακή αποχώρηση του James Καφετζή από το πλατό της εκπομπής “Love It”:

«Καλέ δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον James, εσείς να μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί απ’ όσο γνωρίζω δεν έγινε κάτι.

Όχι δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό. Δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμιά περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια. Και έτσι να συνέβαινε εντάξει μέσα στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά.

Ακόμη και το ότι παρευρέθηκε. Στις 16 Ιουλίου κάνουμε φινάλε. Γενικά το από κοντά δίνει απαντήσεις…» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την συνέντευξη με τον Τζέιμς Καφετζή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ