Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει στο φακό με λευκό μπικίνι και στέλνει το δικό της μήνυμα

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cebbceadcf83cebacebfcf85 cf80cebfceb6ceaccf81ceb5ceb9 cf83cf84cebf cf86ceb1cebacf8c cebcceb5 cebbceb5
MALESKOU0701

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει, αφού η πρώτη της σεζόν στον ΣΚΑΙ κλείνει με ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν, και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το φινάλε της σεζόν στον ΣΚΑΙ.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία το περασμένο καλοκαίρι, μετακόμισε από την Κρήτη στην Αθήνα, φάνηκε να προσαρμόζεται εύκολα στη νέα της καθημερινότητα, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της στις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Η ξανθιά παρουσιάστρια όμως, πριν ξεκινήσει να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, ανυπομονεί να ξεκινήσει τις διακοπές της, σε σημείο μάλιστα που αποφάσισε να βάλει το μαγιό της και να ποζάρει από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

«Φυσάει αέρας… αλλαγών! Μην μπερδεύεστε, απέχει παρασάγγας από το περίφημο “Οπου φυσάει ο άνεμος”», ήταν το μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία μας προειδοποιεί για τις μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ