Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η περιπέτεια υγείας της στο τελευταίο χειρουργείο – «Θα βγει νικήτρια»

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cf80ceb1cebbceb9cebfcf83cf80cf8dcf81cebfcf85 ceb7 cf80ceb5cf81ceb9cf80ceadcf84ceb5ceb9ceb1 cf85ceb3ceb5ceaf
facebookioanna paliospirou

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι λέει η γιατρός της για τη νέα περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η γυναίκα σχεδόν 22 μήνες μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι

«Η Ιωάννα επιμένει, δεν τα παρατά. Όσο περισσότερο τη ζω και την χειρουργώ, συνειδητοποιώ ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια. Το θέλει η ίδια, έχει πείσμα και θέληση για ζωή. Είχαμε μία ατυχία, ένα μικρόβιο μας έκανε ζημιά και μας έφερε λίγο πίσω χρονικά. Κάναμε ακόμη ένα χειρουργείο. Το ενδέκατο και συνεχίζουμε», περιγράφει μιλώντας στην Real News η Μαρία Καλοφώνου διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του «Θριασίου».

Μία επιπλοκή από ένα μικρόβιο, που παρουσιάστηκε ένα μήνα μετά από μία επέμβαση, ανάγκασε την Ιωάννα να ξαναμπεί στο χειρουργείο για 11η φορά, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μόλυνση.

«Είχαμε βάλει έναν διατατήρα, ένα μπαλονάκι δηλαδή, το οποίο δεν μας έδινε ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά πάνω στο μήνα έβγαλε πύον και αναγκαστήκαμε να το αφαιρέσουμε. Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε την Ιωάννα γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε μία αποκατάσταση η οποία θα γίνει όλη από την αρχή. Βέβαια μία τέτοια εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, διότι όταν κάνει κάποιος τόσα πολλά χειρουργεία κάτι μπορεί να πάει στραβά», υπογραμμίζει η κυρία Καλοφώνου στη Real News.

Η νέα περιπέτεια συνέπεσε με τα γενέθλια της Ιωάννας, η οποία πέρασε την ημέρα αυτή στο νοσοκομείο, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα της: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα, σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».

Μετά την ανάρρωσή της η Ιωάννα θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο σε περίπου έναν με δύο μήνες, ενώ την μάσκα θα συνεχίσει να τη φορά με τις ανάλογες τροποποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.