Ιωάννα Τούνη: Έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cf84cebfcf8dcebdceb7 ceadcebaceb1cebdceb5 ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf88ceb5ceb9cf82 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7
ioanna touni

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, σε συνέντευξή της σε περιοδικό.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η γνωστή influencer παραχώρησε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Nitro του Πέτρου Κωστόπουλου που κυκλοφορεί σήμερα μετά από δέκα χρόνια, αυτή τη φορά ως τριμηνιαίο “coffee table magazine”.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στον ίδιον τον εκδότη και έκανε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα της, τον οποίο έχασε πέρσι.

«Στην αρχή ήξερα ότι οι γονείς μου παντρεύτηκαν και χώρισαν. Μετά επειδή δεν έβλεπα φωτογραφίες από τον γάμο τους μου είπε η μαμά μου ότι κάηκε το φιλμ.

Όταν πήγα στην Ρόδο να γνωρίσω τον μπαμπά μου έμαθα ότι δεν έχουν παντρευτεί. Μια μέρα από τις διακοπές εκείνες άκουσα τη μαμά και τον μπαμπά μου να μαλώνουν για το τίποτα και ο πατέρας μου είπε «Ασε με ρε Τάνια με το μπάσταρδο!

Για αυτόν ήταν απόλυτα φυσιολογικό να έχει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες που δεν έχουν αναγνωριστεί», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί.

Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ