Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε σπίτι ύστερα από 9 μετακομίσεις και μια έξωση

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cf84cebfcf8dcebdceb7 ceb1ceb3cf8ccf81ceb1cf83ceb5 cf83cf80ceafcf84ceb9 cf8dcf83cf84ceb5cf81ceb1 ceb1cf80cf8c
touni metakomisi

Το δικό της σπίτι αγόρασε η Ιωάννα Τούνη και το μοιράστηκε με τους followers της.

Κατά καιρούς, η Ιωάννα Τούνη, με αναρτήσεις της στο Facebook είχε κάνει γνωστό πως έκανε συνεχείς μετακομίσεις.

Τον τελευταίο χρόνο, η ξανθιά influencer είχε μετακομίσει εννέα φορές, ειδικά μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή, με τον οποίο συγκατοικούσαν.

Με ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, για πρώτη φορά, το σπίτι που αγόρασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Στο τελευταίο βίντεο δεν ήμουν πολύ στα καλά μου – τώρα είμαι πολύ καλά! Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει εννέα φορές. Έχω νοικιάσει άπειρα σπίτια γιατί περίμενα και έψαχνα να αγοράσω το δικό μου σπίτι», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο και αποκάλυψε ότι πρόσφατα της έκαναν έξωση.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε στο βίντεο πως θέλει τη διακόσμηση αρκετά minimal, να υπάρχει πολύ μάρμαρο αλλά και ξύλο και αρκετά λευκά έπιπλα. Μάλιστα, κάποια στιγμή μπαίνει και σε ένα δωμάτιο, το οποίο όπως τόνισε η ίδια προορίζεται για… παιδικό δωμάτιο αν και εφόσον κάποια στιγμή μείνει έγκυος. Φυσικά στο σπίτι θα υπάρχει και βεστιάριο για τα δεκάδες ρούχα και παπούτσια της, ενώ η θέα από το μπαλκόνι… κόβει την ανάσα!

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ