Ιωάννα Τούνη: Παρουσιάζει το νέο της σπίτι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίζεται ακάλεστη

ceb9cf89ceaccebdcebdceb1 cf84cebfcf8dcebdceb7 cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf cebdceadcebf cf84ceb7cf82 cf83cf80

Πέρασε αρκετός καιρός, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει τη διακόσμηση στο εσωτερικό του νέου της σπιτιού!

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έκανε τα… αποκαλυπτήρια μέσα από βίντεο που ανήρτησε στα social media με «guest» εμφάνισης της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Εντυπωσιακό το νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη

Όπως φαίνεται στις εικόνες, το διαμέρισμα στο εντυπωσιακό νεοκλασικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε πλήρως με την influencer να κάνει μέσα από το κανάλι της στο youtube την ξενάγηση στο νέο της… σπιτικό.

Είναι για ένα άνετα και μίνιμαλ διακοσμημένο διαμέρισμα με ελάχιστα αντικείμενα και ογκώδη έπιπλα. Το λευκό κυριαρχεί σε όλους σχεδόν τους χώρους, εκτός από το μπάνιο. Εκεί, η Ιωάννα Τούνη προτίμησε πιο σκούρες αποχρώσεις.

Στο πλευρό της βρέθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με τις δυο καλές φίλες να βρίσκονται συχνά μαζί μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από τις συναντήσεις τους αλλά και την καθημερινότητά τους.

Δείτε το βίντεο

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ