«Κάνω Ό,τι Μπορώ»: Στέλιος Ρόκκος και Stavento σε μία συνεργασία – έκπληξη

cebaceaccebdcf89 cf8ccf84ceb9 cebccf80cebfcf81cf8e cf83cf84ceadcebbceb9cebfcf82 cf81cf8ccebacebacebfcf82 cebaceb1ceb9 stavento
stelios rokkos stavento hit channel 1615304

Μία συνεργασία – έκπληξη έχουν ετοιμάσει ο Στέλιος Ρόκκος και οι Stavento.

Ο Στέλιος Ρόκκος ενώνει τις δυνάμεις του με τους Stavento σε μία συνεργασία – έκπληξη με τίτλο «Κάνω Ό,τι Μπορώ».

Με το μοναδικό τους τρόπο, Στέλιος Ρόκκος και Stavento θα μας παρασύρουν με ένα single που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα, γεμάτο με τη δημιουργική ορμή και το δυναμισμό τους.

Τη μουσική του «Κάνω Ό,τι Μπορώ» υπογράφει ο Στέλιος Ρόκκος και οι στίχοι ανήκουν στον Θάνο Παπανικολάου και στον Μιχάλη «ΜΕΘ» Κουϊνέλη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Στέλιος Ρόκκος αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δε θα πάψει να μας εκπλήσσει με το αστείρευτο ταλέντο του.

Το «Κάνω Ό,τι Μπορώ» είναι το επόμενο τραγούδι του Στέλιο Ρόκκου μετά το «Δεν Φοβήθηκα», μια εξομολόγηση αγάπης που γράφτηκε από τον ίδιο εν μέσω της καραντίνας και αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό.

Η συνεργασία του Στέλιου Ρόκκου και τον Stavento θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας από τη Δευτέρα 17 Μαΐου.

Το «Κάνω Ό,τι Μπορώ» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 24 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ